Skremte vettet av de forbipasserende

TV-skjønnheten Brooke Shields var knapt til å kjenne igjen i sitt Halloween-kostyme.

SLÅENDE LIKHET: Det var ikke lett å se forskjell på Christopher Lloyds rollefigur «Onkel Fester» og Brooke Shields, da skuespilleren og modellen i går feiret Halloween i New York. Foto: Stella
SLÅENDE LIKHET: Det var ikke lett å se forskjell på Christopher Lloyds rollefigur «Onkel Fester» og Brooke Shields, da skuespilleren og modellen i går feiret Halloween i New York. Foto: Stella Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder fra kjendisenes Halloween-feiring nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Skuespilleren Brooke Shields - kjent fra TV-serien «Suddenly Susan» og filmen «Den blå lagune» - har i flere tiår vært kjent som en av Hollywoods mest ettertraktete kvinner.

Men det var lite som minnet om et sex-symbol, da Shields mandag feiret Halloween med sine barn Rowan (8) og Grier (6) i New York.

Skuespilleren hadde valgt å kle seg ut som den populære rollefiguren  «Onkel Fester» fra «The Addams Family»-filmene, og hadde gjort en så god jobb at hun knapt var til å kjenne igjen.

Flere forbipasserende ble stående og stirre da Brooke gikk forbi, men hennes to barn, som var kledd som Addams-barna, storkoste seg i selskap med sin berømte mamma.

Brooke Shields spiller for tiden Addams-mammaen Morticia Addams i en musikal basert på filmene på Broadway, og viste seg også i sitt scenekostyme på gata i New York tidligere på dagen.

Skulle det bli en ny «The Addams Family»-film, så er det ingen tvil om at 36-åringen kan være aktuell for flere roller...

Se flere bilder fra kjendisenes Halloween-feiring nederst i artikkelen!


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Møt «Nicky from the block»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer