Skremte kjæresten til sammenbrudd på gata

Shia LaBeoufs uttalelser falt i svært dårlig smak hos kjæresten.

SKREMTE KJÆRESTEN MED EKTE SEX: Shias filmplaner skal ha fått kjæresten Karolyn til å gråte på gata. Men de to har blitt observert lykkelige sammen i ettertid.  Foto: Fame Flynet
SKREMTE KJÆRESTEN MED EKTE SEX: Shias filmplaner skal ha fått kjæresten Karolyn til å gråte på gata. Men de to har blitt observert lykkelige sammen i ettertid. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Transformers»-stjernen Shia LaBeouf (26) nøler ikke med å la sine filmroller påvirke ham. Nylig la han på seg 23 kilo muskler for filmen «Lawless». Nå vil han bruke kroppen for alt den er verdt, ved å spille inn sex-scener på ekte. Det skal kjæresten hans, Karolyn Pho (23) ha likt dårlig.

- Karolyn hadde et svært offentlig sammenbrudd i Los Angeles denne helgen. Hun ble sett mens hun gråt på gata i offentligheten, bare dager etter uttalelsene til Shia om sex-scenene. Men selv skal hun ha nektet for at kjærestens filmplaner hadde noe å gjøre med det, skriver nettstedet Contactmusic.

Shia har takket ja til å spille i filmen «Nymphomaniac», i regi av danske Lars von Trier (56), som nylig skapte sjokkbølger i media etter sine nazistuttalelser. Filmen handler om en dame, spilt av Nicole Kidman (45), som oppdager sine skjulte erotiske fantasier. Filmen skal komme i to versjoner. En voksen og svært grafisk versjon, og en mer familievennlig versjon.

- Von Trier er kanskje den farligste fyren jeg har jobbet med. Jeg er faktisk livredd, og det er akkurat derfor jeg har takket ja til jobben. Øverst på manuskriptet står det en advarsel som hevder at alt vi gjør skal være på ekte, sa Shia bare dager før kjærestens sammenbrudd, til MTV News.

Det er heller ikke første gang Shia skaper overskrifter for sine sex-stunts. I juli stilte han opp splitter naken med en annen dame, i en musikkvideo til det islandske bandet Sigur Ros. Shia valgte selv å drive skuespill når han mistet jomfrudommen som 18-åring.

Filmen har foreløpig ukjent utgivelsesdato, og det er heller kjent nøyaktig hvem som skal spille i sex-scenene. Men så langt tyder rollefordelingen fra IMDB, på at Shia og Nicole har de to største rollene i filmen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Megan fox - - Vi har aldri datet noen andre  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer