Skremt av sitt eget vekttap

Sangstjernen Katherine Jenkins lover å ikke gå ned mer i vekt.

VEKTRAS: Kiloene har rast av Katherine Jenkins etter at hun ble med i TV-konkurransen. Bildet til venstre er nytt, mens bildet til høyre ble tatt i 2007. Foto: All Over Press / Stella Pictures
VEKTRAS: Kiloene har rast av Katherine Jenkins etter at hun ble med i TV-konkurransen. Bildet til venstre er nytt, mens bildet til høyre ble tatt i 2007. Foto: All Over Press / Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den britiske sangstjernen Katherine Jenkins (31) gjør for tiden suksess i amerikanske «Dancing With the Stars».

Og som så mange andre dansestjerner, har kiloene rast av for sangerinnen. Hittil har hun gått ned ti kilo. Det skremmer henne.

- Jeg har gått ned ti kilo. Jeg forbrenner så mange kalorier at det er vanskelig å legge på seg igjen. Jeg liker mine kvinnelige kurver, så jeg vil ikke gå ned flere kilo nå. Men jeg vil være sunn også, det er så mange små kostymer vi må ha på oss. Det hele skremmer meg, sier hun til britiske Daily Mail.


Ifølge nettstedet EntertainmentWise.com sjokkerte Jenkins stort da hun først viste fram vekttapet. Tidligere uttalte hun at hun er et stort matvrak.

- Jeg elsker å spise. Jeg kommer aldri til å bli hun tynne jenta, det har jeg forstått. Jeg har former og sånn kommer det til å være, sa hun.

Akkurat det er hun vel nå i ferd med å motbevise.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Forfølges av kokainskandalen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer