Skremt av kreften - nå gifter hun seg

Cynthia Nixon vil knytte sterkere bånd til sin kvinnelige partner.

KJÆRESTER: Skuespilleren ønsker å gifte seg med sin kjæreste gjennom fire år Christine Marinoni nå som hun er blitt frisk etter brystkreft. Foto: All Over Press
KJÆRESTER: Skuespilleren ønsker å gifte seg med sin kjæreste gjennom fire år Christine Marinoni nå som hun er blitt frisk etter brystkreft. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sex og singelliv-skuespilleren Cynthia Nixon (42) skal ha planer om å gifte seg med kjæresten Christine Marinoni etter at hun ble frisk av brystkreft.

Cynthia ble operert og fikk cellegiftbehandling da hun fikk diagnosen i 2006. Møtet med den dødelige sykdommen har satt spor hos skuespilleren og nå ønsker hun angivelig å bekrefte forholdet til sin kvinnelige kjæreste med en offisiell seremoni, sier en kilde til tabloidmagasinet National Enquirer. 

- Cynthia og Chris ønsker seg en liten og stille seremoni under de røde høstbladene i Vermont, for den nære familien og gode venner, sier kilden.

Cynthia møtte Christine i 2004, bare sju måneder etter at hun avsluttet et 15 år langt forhold til Danny Mozes, faren til hennes to barn Samantha (12) og Charles (6).

Cyntha spiller advokaten Miranda Hobbes i den populære komiserien "Sex og singelliv".

LES OGSÅ: Holdt sykdommen hemmelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer