Skremmende forvandling

Paris og Nicole var ikke til å kjenne igjen under innspillingen av "The Simple Life".

HVEM ER DETTE: Paris Hilton og Nicole Richie er ugjenkjennelige i en kommende episode av "The Simple Life". Foto: All Over Press
HVEM ER DETTE: Paris Hilton og Nicole Richie er ugjenkjennelige i en kommende episode av "The Simple Life". Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er mange stjerner som har en hang til selvbruningskremer, og det er langt i fra alle som klarer å styre denne interessen.

Paris Hilton (26) og hennes mote-makker Nicole Richie (25) har heller ikke noe i mot solbrun hud, noe de virkelig får utløp for i en kommende episode av realityserien deres "The Simple Life".

Der ble de nemlig forvandlet til afroamerikanere!

Hilton, som dro rett til Hawaii for å få tilbake brunfargen etter 45 dager i fengsel, fikk både mørkere hud og større lepper. Også brystene fikk seg et løft...

Like ugjenkjennelig ble fengselsklare Richie, som fikk seg en stor afro! Hun lignet ikke rent lite på sin artist-adopsjonsfar Lionel Richie (58).

- Opptaket ble både skremmende og hysterisk morsomt, sier kilder nær superduoen til nettsiden TMZ.com.

Skremmende - og veldig lite morsomt - ble det for disse amerikanske ungdommene, som ble ofre for jentenes klyster under innspillingen.

LES OGSÅ: Paris - årets forbilde?

FIN SOM APPELSIN? Se de oransje kjendisene!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer