Helene Sommer:

Skrekkskade: - Full av blod

Diva-stjernens Spania-tur fikk en brå vending.

PÅ FERIE: Diva-stjerna Helene Sommer er for tiden i Spania. Ferien fikk imidlertid en brå og blodig vending. Foto: Privat
PÅ FERIE: Diva-stjerna Helene Sommer er for tiden i Spania. Ferien fikk imidlertid en brå og blodig vending. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Helene Sommer gjorde stor suksess på 90-tallet som den ene halvdelen i artistduoen Diva, sammen med Elene Nyborg.

I 2007 kåret Se og Hør Divas versjon av «The Sun Always Shines on TV» fra 1994 til landets mest sexy video, foran Lene Alexandra Øiens (40) «My Boobs are OK». A-ha-coveren snek de seg også inn på VG-lista med.

Nå for tiden befinner hun seg i Marbella i Spania, men turen har ikke gått helt på skinner.

  • Se og Hør advarer mot et sterkt bilde i neste avsnitt.

- Full av blod

Da hun skulle gå over et «typisk spansk stengulv» med høye sandaler klarte hun nemlig å skli, noe som resulterte i et realt hakk i hodet. Det meldte hun selv i et innlegg på Facebook.

- Jeg hadde på meg høye, stramme sandaler, men tråkket feil så foten vred seg og jeg falt. Jeg besvimte, ble dusjet, våknet og kjørt til sykehuset i taxi med en gang. At jeg etter å ha hatt kliss våte klær på meg i flere timer ikke fikk influensa, er helt utrolig, sier hun til Se og Hør.

Overfor Se og Hør forklarer Sommer at hun først dro til et sykehus i Malaga, men ble bedt om å dra derfra da hun heller ønsket å ta en spyttest framfor coronatest i nesen. Sommer er uvaksinert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.