Helene Sommer:

Skrekkskade: - Full av blod

Diva-stjernens Spania-tur fikk en brå vending.

PÅ FERIE: Diva-stjerna Helene Sommer er for tiden i Spania. Ferien fikk imidlertid en brå og blodig vending. Foto: Privat
PÅ FERIE: Diva-stjerna Helene Sommer er for tiden i Spania. Ferien fikk imidlertid en brå og blodig vending. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Helene Sommer gjorde stor suksess på 90-tallet som den ene halvdelen i artistduoen Diva, sammen med Elene Nyborg.

I 2007 kåret Se og Hør Divas versjon av «The Sun Always Shines on TV» fra 1994 til landets mest sexy video, foran Lene Alexandra Øiens (40) «My Boobs are OK». A-ha-coveren snek de seg også inn på VG-lista med.

DIVA: Elene Nyborg og Helene Sommer utgjorde artistduoen Diva på 90-tallet. Foto: Espen Røst / Dagbladet
DIVA: Elene Nyborg og Helene Sommer utgjorde artistduoen Diva på 90-tallet. Foto: Espen Røst / Dagbladet Vis mer

Nå for tiden befinner hun seg i Marbella i Spania, men turen har ikke gått helt på skinner.

  • Se og Hør advarer mot et sterkt bilde i neste avsnitt.

- Full av blod

Da hun skulle gå over et «typisk spansk stengulv» med høye sandaler klarte hun nemlig å skli, noe som resulterte i et realt hakk i hodet. Det meldte hun selv i et innlegg på Facebook.

- Jeg hadde på meg høye, stramme sandaler, men tråkket feil så foten vred seg og jeg falt. Jeg besvimte, ble dusjet, våknet og kjørt til sykehuset i taxi med en gang. At jeg etter å ha hatt kliss våte klær på meg i flere timer ikke fikk influensa, er helt utrolig, sier hun til Se og Hør.

SKADET: Da Helene Sommer sklei på gulvet, fikk hun et blodig hakk i hodet. Foto: Privat
SKADET: Da Helene Sommer sklei på gulvet, fikk hun et blodig hakk i hodet. Foto: Privat Vis mer

Overfor Se og Hør forklarer Sommer at hun først dro til et sykehus i Malaga, men ble bedt om å dra derfra da hun heller ønsket å ta en spyttest framfor coronatest i nesen. Sommer er uvaksinert.

ALVORLIG SKADD: Farmen-Kåre Skaret Bjøringsøy ble alvorlig skadd i en arbeidsulykke. Video: Tor Lindseth Vis mer

- Sykehuset i Malaga var grusomt. Vi ble sittende i to timer uten å få en sjekk, og da jeg endelig kom inn ble jeg bedt om å dra. Jeg var full av blod i ansiktet, i håret og på alt av klærne. Venninnen min var så redd at hun gråt, sier hun, og fortsetter:

- Jeg var blodig over alt og klarte ikke å gå. Da jeg kom hjem ble jeg sengeliggende i tre dager, så jeg følte at jeg bare måtte til legen.

- Ser ut som Shrek

Før legebesøket hadde hun vannansamling i hele venstre side av ansiktet, var svimmel og sov stort sett hele tiden. Hun beskriver også at opplevelsen var ekstra fæl fordi hun befinner seg i utlandet, uten å kunne språket, men er takknemlig for at hun har god støtte i venninna Laila.

Legene sendte henne rett til et annet sykehus i nærheten, hvor hun måtte ta en MR-undersøkelse.

SKADER SEG: David Lönnberg i svenske «Paradise Hotel» skulle bare ta seg et uskyldig nakenbad, men det endte i en blodig ulykke. Video: Viafree.se Vis mer

- Der ble jeg behandlet veldig bra, og har fått meget god oppfølging, sier hun, og skryter av legene.

Resultatene av MR-undersøkelsen viser at Sommer verken har blødning eller er i noen fare, men hun har fått medisiner slik at nakken hennes ikke skal spenne seg. Nå venter ro og hvile til vannansamlingen i ansiktet har trukket seg tilbake.

- Jeg ser ut som Shrek, avslutter hun.

LES OGSÅ: Etter ulykken: - Kjenner fremdeles smerte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer