Skrekkfilm om skrekkfilm

Grøsser: Skrik

SKRIK: Parodi på skrekkfilm. Foto: TV2
SKRIK: Parodi på skrekkfilm. Foto: TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Regissør Wes Craven bringer skrekkfilmen til parodiske, men grufulle høyder i to Skrik-filmer i helgen. Den første filmen vises i kveld, mens "Skrik 2" sendes i morgen kveld.

Sidney (Neve Campbell) har nok av problemer. Moren hennes ble drept for ett år siden, og faren er nesten alltid på forretningsreise. Som om ikke det er nok, befinner det seg en psykotisk seriemorder i Sidneys ellers så rolige hjemby, og morderen har blinket seg ut Sidneys klassevenninne Casey som sitt neste offer. Casey (Drew Barrymore) er hjemme alene da hun tar telefonen og får høre en truende stemme som inviterer henne til å delta i en serie av spill over telefonen - farlige spill. Frykten sprer seg blant ungdommene, som er vokst opp med film, video og tv, og kan sitere replikker og scener fra de fleste skrekkfilmer. Nå er de plutselig midt oppe i en virkelig skrekkhistorie. Den utspekulerte morderen benytter sin kunnskap om skrekkfilmer til å snu livet i småbyen på hodet. Alt han vet om filmene bruker han til å lure sine ofre, forvirre politiet og avspore sine forfølgere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer