Emil Iversen:

- Skrek i telefonen til mamma

«Forræder»-deltakeren fikk flere sammenbrudd under innspillingen. Til slutt ble det så ille at moren ville ha sønnen hjem.

KNAKK SAMMEN: Emil Iversen fikk sammenbrudd under innspillingen av «Forræder» og måtte ringe hjem til sin mor. Her sammen med forfatter Anne B. Ragde. Foto: TV 2
KNAKK SAMMEN: Emil Iversen fikk sammenbrudd under innspillingen av «Forræder» og måtte ringe hjem til sin mor. Her sammen med forfatter Anne B. Ragde. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Fredag gikk startskuddet for det som er TV 2s store satsing denne høsten, «Forræder» - et program som ledes av VGTV-profil og tidligere «Farmen»-programleder, Mads Hansen (38).

Kort forklart handler «Forræder» om 20 kjente personer - spillere - som flytter inn i Anders Jahre-villaen i Sandefjord. Her skal de fullføre en rekke oppdrag og utfordringer for å bygge premiepotten så stor som mulig.

Samtidig er tre av spillerne valgt ut til å være forrædere. Ingen, bortsett fra de tre selv, vet hvem forræderne er. Forræderne har i oppdrag å villede og eliminere de lojale, mens de lojale - de har i oppgave å avsløre hvilke tre som ikke spiller på samme lag som dem selv.

I det første programmet måtte influenser Kristin Gjelsvik (36) og skuespiller Hina Zaidi (37) takke for seg.

Fikk ikke sove

Etter som dagene går blir spillet mer og mer intenst, og flere deltakere Se og Hør har snakket med legger ikke skjul på at innspillingen var en beinhard psykisk prøvelse.

Én av dem er langrennsløper Emil Iversen (31), som erkjenner at han ble mer og mer nedbrutt etter hvert som dagene gikk. Det til tross for at deltakerne hadde psykolog tilgjengelig på settet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.