Kylie Jenner:

- Skråsikre på at Kylie er gravid

Caitlyn Jenners uttalelser får flere til å spekulere på om Kylie Jenner er gravid igjen.

GRAVID?: Etter at faren uttalte seg på TV, har fansen gått amok i sosiale medier. Flere mener at Kylie Jenner nå kan være gravid. Foto: NTB Scanpix
GRAVID?: Etter at faren uttalte seg på TV, har fansen gått amok i sosiale medier. Flere mener at Kylie Jenner nå kan være gravid. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det siste året har fansen spekulert heftig på om Kylie Jenner (22) venter sitt andre barn. Realitystjernen har flere ganger uttalt at hun ønsker å gi datteren Stormi (1) søsken, og nå skal ryktemølla ha fått vann på seg igjen.

Ifølge britiske Mirror har nemlig Caitlyn Jenner (70), Kylies far, ha uttalt at hun skal få flere barnebarn, og fansen hevder at uttalelsen er en bekreftelse på at 22-åringen skal bli mamma igjen.

70-åringen er for tiden aktuell i kjendisprogrammet «I'm A Celebrity … Get Me Out Of Here!», og det er i serien uttalelsene hennes setter fart på ryktene om datteren. Caitlyn blir nemlig spurt om hvor mange barnebarn hun har, hvorpå hun svarer:

- 20 i desember … De kaller meg «Boom boom».

Regnet feil?

Flere seere har ifølge Mirror iherdig forsøkt å finne ut hvordan hun kan ha så mange barnebarn, ettersom det nylig bare var 18.

Kourtney Kardashian (40) har tre barn, Mason (9), Penelope (7) og Reign (4), mens Kim Kardashian West (39) har North (6), Saint (3), Chicago (1) og Psalm (seks måneder). Khloé Kardashian (35) og Kylie har hver sin datter, True (1) og Stormi, mens Rob Kardashian (32) har datteren Dream (3).

I tillegg har Caitlyns barn fra tidligere ekteskap seks barn til sammen. Sønnen Brandon Jenner (38) venter også tvillinger neste år, noe som da i utgangspunktet skulle ha vært 16 barnebarn og to på vei.

På Twitter koker det over av skråsikre fans som mener at 70-åringen har forsnakket seg om yngstedatteren Kylie.

SJARMERER: Stormi Webster på snart 1,5 år får flere av pappa Travis Scotts følgere på Instagram til å dåne etter dette. Video: Travis Scott. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Er det bare meg, eller sa Caitlyn akkurat at Kylie er gravid? er det en som spør.

- I desember er det 20, sier Caitlyn Jenner … Er Kylie gravid?, spør en annen.

Foreløpig har ingen i Kardashian-Jenner-klanen uttalt seg om Caitlyns uttalelser, ei heller Caitlyn selv. Sistnevnte har heller ikke sagt noe om hun kan ha sagt feil antall.

Vil ha flere barn

- Om jeg vil ha flere barn? Jeg vil ha en baby til, men når er vel spørsmålet. Jeg er definitivt ikke klar for en baby til riktig ennå, og jeg vet ikke når det eventuelt skulle skje. Men ja, når jeg vet det skal jeg selvfølgelig dele mer av det med dere, sa Kylie Jenner i fjor høst på spørsmål om hun kunne tenke seg flere barn.

Senest i oktober florerte det rykter i sosiale medier, etter at 22-åringen delte et bilde av seg selv på Instagram i forbindelse med et samarbeid med det franske motehuset Balmain.

I forbindelse med samarbeidet, dukket realitystjernen opp i flere reklamer for det luksuriøse motehuset. Kylie delte selv også flere av sminkebildene på sin egen Instagram-profil, men det var imidlertid noe helt annet enn sminke som 22-åringens fanskare var opptatt av.

Flere bet seg nemlig merke i at Jenner på et av bildene hadde en noe merkelig kroppsfasong. Mange tok nemlig til orde for at man kunne skimte en gravidmage nederst i bildet.

I kommentarfeltet strømmet det inn med kommentarer og spørsmål fra fansen om hvorvidt stjernen var gravid med sitt andre barn. At 22-åringen holdt graviditeten med sitt første barn Stormi (1) skjult helt frem til barnet var født, la ikke akkurat en demper på spekulasjonene fra fansen.

LES OGSÅ: - Fødsler er skikkelig ekkelt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer