Skolebarna ble skremt da de så hva Hivju hadde på seg

Alt gikk ikke helt etter planen da den populære skuespilleren kom for å hente døtrene sine.

SEOGHØR.NO: Skuespillerstjernen Kristofer Hivju (36) spiller en skremmende type i den nye norske filmen «Wendyeffekten».

Og det er ikke bare i kinosalen Hivju har klart å skremme publikum.

KLINTE TIL: I Wendyeffekten spiller Hivju mot Linn Skåber.
KLINTE TIL: I Wendyeffekten spiller Hivju mot Linn Skåber. Vis mer

Da Hivju og hans ferske kone, Gry Molvær, møtte Seoghør.no i anledning filmens premiere, avslørte de en opplevelse som satte en støkk i en flokk med barn som går på samme skole som parets døtre  Noor (8) og Sylja (7).

- Han hentet barna på skolen i fullt kostyme. Han måtte prøve ut de kontaktlinsene som han bruker i filmen. Det var ikke bra, forteller Molvær.

- Linsene var kjempestore og gikk over hele øyet. Jeg måtte ha de på i tolv timer for å bli vant til det. Så da jeg hentet på skolen, ble det mange redde barn, utdyper Hivju til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

Til tross for de skremte barna, syntes stjernen fra TV-serien «Game of Thrones» at det var en god opplevelse å spille i en film som «Wendyeffekten».

- Det er mindre crew. Da er det lettere å kaste seg rundt, improvisere og ha det gøy.

I slutten av august giftet skuespilleren seg med Molvær. Vielsen fant sted i Giske kirke i Møre og Romsdal.

- Det var en fin dag for hele familien. Det hadde regna hver dag i tre måneder, men på dagen vi gifta oss var det strålende sol. Og da vi dro kom regnet tilbake, sa Hivju til Dagbladet.

Hivju er for tiden i gang med innspillingen av sesong seks av «Game of thrones».

Se «Wendyeffekten»-trailer her:LES OGSÅ: Hivju giftet seg i hemmelighet

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.