Skogheim flytter ikke inn

Kristin Skogheim overnatter ikke hos kjendisene.

AVSLØRT AV KLÆRNE: Flere har lagt merke til at kjendisene ikke skifter klær når Kristin Skogheim bor hjemme hos dem.  Foto: TV2
AVSLØRT AV KLÆRNE: Flere har lagt merke til at kjendisene ikke skifter klær når Kristin Skogheim bor hjemme hos dem. Foto: TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hver tirsdag besøker Kristin Skogheim en ny kjendis og «flytter inn» hos vedkommende i TV2-programmet «Skogheim flytter inn». Tirsdag var programlederen hos Jenny Jensen der hun blant annet fikk servert champagne i boblebadet, fikk ansiktsmaske med sjokolade og pyntet til jul, enda det var mitt på sommeren.

Mange observante seere har nok lagt merke til at kjendisene ikke skifter klær selv om det er «en ny dag» i programmet.

Flere kilder som tidligere har vært knyttet til TV 2-produksjonen bekrefter overfor Seoghør.no at Skogheim ikke flytter inn. Ifølge disse kildene overnatter ikke programlederen, men episoden blir filmet over tre dager.

TV2 ønsker ikke å si noe om innspillingen av programmet.

- Hvordan «Skogheim flytter inn» er produsert, er styrt av kontrakter og formaavtaler som ikke er offentlige, sier pressekontakt Unn Grethe Berge i TV2.

Kanalen ønsker heller ikke å forklare hvorfor kjendisene går i de samme klærne flere dager på rad. Det er ikke uvanlig at TV-profiler beholder de samme klærne over lengre tid så ikke seerne skal legge merke til klipping mellom ulike innspillinger. Dette er blant annet årsaken til at mentorene i «The Voice» alltid har på seg det samme.

- Alle episodene er spilt inn over en kort periode. Under innspilling vet vi ikke hvilken rekkefølge deltagerne vil vises, og det hadde sett rart ut dersom mentorene plutselig skiftet klær, sa informasjonsmedarbeider i TV2 Katrine Wergeland til Seoghør.no om The Voice.

I denne sesongen av «Skogheim flytter inn» flytter reporteren inn hos blant andre Alexander Rybak, Arne Treholt og Jenny Jensen.

Ole Ivars-sjef Tore Halvorsen er en av dem som får besøk av Skogheim. Han er under kontrakt med TV2 og kan derfor ikke diskutere innspillingen av programmet, men forteller at han synes det var en flott opplevelse å være med på.

- Det var veldig hyggelig og det var tungt og trist da hun dro. Kristin og crewet var ikke pågående og viste ikke noe jeg ikke kunne stå for. Jeg ble med fordi det er et koselig og positivt program, sier Halvorsen til Seoghør.no.

Selv synes Skogheim det var overraskende lett å bli kjent med kjendisene.

- Det er faktisk veldig enkelt å komme inn på folk. De vet at jeg kommer og jeg blir virkelig tatt godt imot, sa Skogheim i fjor til Seoghør.no.

Selv om Skogheim ikke overnatter, blir hun i løpet av innspillingen godt kjent med kjendisene, men vil ikke si hvem hun savner mest.

- Det kan jeg ikke si. Hvis jeg savner Arne så blir Alexander lei seg.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Den er ikke kort nok

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer