FERIEDRAMA: Vibeke Skofterud ble livredd da den fremmede mannen grep fatt i henne og dro henne med seg. Bildet er tatt på Frognerseteren i fjor vinter i forbindelse med et pressemøte.
FERIEDRAMA: Vibeke Skofterud ble livredd da den fremmede mannen grep fatt i henne og dro henne med seg. Bildet er tatt på Frognerseteren i fjor vinter i forbindelse med et pressemøte.Vis mer

Skofterud ble forsøkt bortført

Ferieturen til Thailand ble ikke slik idrettsesset hadde håpet på.

SEOGHØR.NO: Skistjernen Vibeke Skofterud (35) har en imponerende karriere bak seg, og kan blant annet vise til gull i OL og VM.

Hun har nå gitt seg med aktiv idrett, og er for tiden aktuell i det populære NRK-programmet «Mesternes mester» hver lørdag.

I tirsdagens utgave av Se og Hør forteller Skofterud om en skummel hendelse som skjedde henne i Thailand i 2013.

Se og Hør er i salg nå.
Se og Hør er i salg nå. Vis mer

Mens resten av skilandsaget konkurrerte under VM Val di Fiemme, dro Vibeke og en venninne på en velfortjent ferietur til Phi Phi-øyene for å lade batteriene.

– Jeg var en kveld på leting etter venninna mi, da jeg gikk meg nesten bort i smågatene. Plutselig kjente jeg at en mann griper fatt i armen min. Han dro meg vekk fra andre folk, opp en trapp og inn på noe som lignet et motell, forteller Skofterud til Se og Hør.

Klarte å rive seg løs

Østfold-jenta fryktet for sitt eget liv, men alt skjedde så fort at hun ikke rakk å rope.

– Etter at vi kom inn på et rom, klarte jeg å rive meg løs ved å slå til ham. Jeg løp av gårde så fort jeg kunne, sier hun.

Med mannen luskende etter seg tok hun seg frem til stranden hvor det var flere folk å menge seg med.

– Jeg tok frem mobiltelefonen og ringte faren til ei venninne. Jeg turte ikke ringe hjem, siden jeg fryktet at de skulle bli så redde. Jeg holdt samtalen i gang slik at mannen som fulgte etter meg skulle forstå at jeg var i kontakt med noen, forklarer hun til Se og Hør.

Kort tid etter ble Vibeke gråtende gjenforent med venninnen som trøstet henne etter den fryktelige opplevelsen.

I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Vibekes dramatiske historie.

TV-STJERNE: Skofterud imponerer i årets sesong av «Mesternes mester», og er nå i semifinalen sammen med Thor Hushovd, Andreas Håtveit og Bjørn Maaseide.  Foto: Roy Darvik/Rubicon
TV-STJERNE: Skofterud imponerer i årets sesong av «Mesternes mester», og er nå i semifinalen sammen med Thor Hushovd, Andreas Håtveit og Bjørn Maaseide. Foto: Roy Darvik/Rubicon Vis mer

LES OGSÅ: Eva Weel Skram fikk ikke flytte seg på grunn av Kongen