FORETREKKER SKO: Ifølge designeren Jimmy Choo foretrekker Madonna sko fremfor sex. Foto: All Over Press
FORETREKKER SKO: Ifølge designeren Jimmy Choo foretrekker Madonna sko fremfor sex. Foto: All Over PressVis mer

- Sko er bedre enn sex

Er ikke Madonnas kjærlighetsliv slik det en gang var?

SEHER.NO: Madonna (51) hevder et godt par med sko er bedre enn sex. Det påstår den velkjente designeren Jimmy Choo.

Designeren forteller i et nytt intervju at han har snakket med sangstjernen, som tidligere har vært gift med regissør Guy Ritchie. Da innrømmet hun at hun satt mer pris på hans kreasjoner fremfor intime stunder i sengen.

- Madonna fortalte meg at det å kjøpe et par av skoene mine er mer tilfredsstillende enn å ha sex med en mann. Man vet i hvert fall at skoene vil vare for evig, sa han ifølge OK! Magazine.

Dermed kan det se ut til at superstjernens holdninger med tanke på det seksuelle har forandret seg etter at ekteskapet til Guy ble slutt. Da de var sammen, fortalte nemlig Madonna stolt om deres fantastiske sexliv.

- Jeg vet ikke hvem som har sagt at det å ha barn og gifte seg betyr at det ikke er noe erotikk i livet.

- Vårt sexliv er fantastisk. Men jeg måtte gifte meg med noen som var like tøff som meg. Guy er definitivt en tøff mann. Jeg måtte gifte meg med en utfordring, ellers ville jeg bare kjedet meg. Og hva nå enn Guy er, så er han i hvert fall ikke kjedelig.

51-åringen er for tiden sammen med den brasilianske modellen Jesus Luz (23). Hun offentliggjorde nylig at sønnene Rocco og David skulle få feire jul med pappa Guy.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Overlater barna til Guy