Lorde:

Skjulte sykdom for TV-kameraene

Lorde måtte få intravenøs behandling før den røde løperen.

INFLUENSA: På Twitter skriver Lorde at hun måtte få intravenøs behandling før hun gikk på den røde løperen på søndag. Foto: NTB Scanpix
INFLUENSA: På Twitter skriver Lorde at hun måtte få intravenøs behandling før hun gikk på den røde løperen på søndag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Artisten Lorde (20) fikk kritikk for å ha sett sur og sint ut på den røde løperen før MTV Video Music Awards på søndag.

Fansen spekulerte i hvorfor 20-åringen så molefunken ut, og Lorde selv tok til Twitter for å forklare situasjonen.

Først delte hun bilder av kjolen, en lang lilla kreasjon med fjær og kalte seg for en måneprinsesse.

- Man ser det ikke på bildene, men jeg har influensa og måtte få intravenøst, skriver hun i en Twitter-melding like etterpå med emnetaggene «showet går videre» og «søtt, lite oppreist lik».

Lorde, eller Ella Marija Lani Yelich-O'Connor som hun egentlig heter, fremførte sin nye singel «Homemade Dynamite» på prisutdelingen søndag.

På scenen opptrådte hun i en kjole laget av noe som kunne minne om sølvpapir, sammen med en grå joggebukse og klassiske Adidas-sko.

I etterkant av showet satt imidlertid publikum igjen forvirret, ifølge Daily Mail.

Lorde hadde nemlig ikke sunget sin egen låt, men kun danset til den, først alene og deretter med dansere.

Forklaringen kan ha vært at hun hadde influensa og rett og slett var for syk til å synge, eller så var det planlagt på forhånd at opptredenen kun skulle være et dansenummer.

Det sier sangerinnen eller managementet hennes foreløpig ingenting om.

Saken fortsetter nedenfor.

DANSENUMMER: Lorde opptrådte på MTV Video Music Awards til sin nyeste singel «Homemade Dynamite», men droppet å synge til den. Foto: NTB Scanpix
DANSENUMMER: Lorde opptrådte på MTV Video Music Awards til sin nyeste singel «Homemade Dynamite», men droppet å synge til den. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fansen tok til Twitter for å hylle artisten som på tross av sykdom hoppet og danset rundt på scenen:

- Jenta vår Lorde har influensa, men valgte å danse fremfor å mime opptredenen. Jenta har intregitet!

Pink med klar beskjed til datteren

Den digre prisutdelingen foregår sjeldent i stillhet og etterlater ofte store snakkiser.

Blant andre overrasket Pink (37) mange etter at hun hadde mottatt prisen «Video Vanguard Award» av den kjente tv-profilen Ellen DeGeneres (59).

Da hun takket for prisen kom hun nemlig med en rørende tale om sin 6 år gamle datter, Williow.

Den 37 år gamle artisten åpnet nemlig opp om en samtale hun nylig hadde med Williow, hvor datteren fortalte at hun var den styggeste jenta i klassen og at hun lignet på en gutt, ifølge Vanity Fair.

Saken fortsetter nedenfor.

STJERNESHOW: Superstjernene sparte ikke på noe da de gikk på scenen under showet i Los Angeles. Video: AFP/Splash Vis mer

- Vi endrer ingen ting. Vi tar gruset i skallet og gjør det til en perle. Og vi hjelper andre mennesker til å forandre seg slik at de kan se flere sider av skjønnhet, sa «Just Gie Me a Reason»-sangeren som har blitt hyllet av fansen i ettertid for å lære datteren om et positivt kroppssyn.

Pink har ved en rekke anledninger blitt omtalt som en maskulin og tøff kvinne, noe hun skal ha fortalt til sin 6 år gamle datter. 37-åringen avsluttet talen med en direkte beskjed til datteren som satt i salen.

- Du, min kjære, er vakker. Og jeg elsker deg, sa hun fra scenen.

Antrekk med politisk standpunkt

MATCHET: Både Pink, datteren Willow og ektemannen Carey Heart kom i matchende dresser til prisutdelingen. Foto: Shutterstock
MATCHET: Både Pink, datteren Willow og ektemannen Carey Heart kom i matchende dresser til prisutdelingen. Foto: Shutterstock Vis mer

Kort tid etter talen kom kveldens programleder, Katy Perry (32) til scenen og var tydelig rørt av stjernens tale, før hun overrasket hele salen med å rive av seg parykken.

Også Pinks antrekk da hun mottok prisen har blitt en stor snakkis.

Hun hadde nemlig på seg en hvit jumpsuit, som tilsynelatende så normal ut, før det viste seg at hun hadde kraftige meninger om den amerikanske presidenten Donald Trump dekorert. Hengende ned på dressen sin hadde hun nemlig bånd med «FUMP TRUCK».

Før Pink mottok prisen fremførte hun en medley med sine aller største hits, til fansens store begeistring.

Stjernen åpnet showet sitt med å kjøre rundt på en gressklipper på scenen.

Hennes seks år gamle datter bevitnet det hele med ærefrykt da hun så sin berømte mor underholde for verdens største stjerner.

LES OGSÅ: Heidi Klum glitret i norsk design på MTV-show

VMA: Artister og modeller var gjester under MTV Video Music Awards. Video: Splash DV / NTB Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer