Skjulte sorgen på scenen

Gary Barlow trosset smerten etter at datteren kom dødfødt til verden.

PÅ SCENEN: Jason Orange, Gary Barlow, Mark Owen og Howard Donald stod på scenen under avslutningsseremonien til OL i London søndag kveld. Foto: All Over Press
PÅ SCENEN: Jason Orange, Gary Barlow, Mark Owen og Howard Donald stod på scenen under avslutningsseremonien til OL i London søndag kveld. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Søndag kveld stod Gary Barlow (41) på scenen med Take That under avslutningsseremonien til OL i London.

Det var under en uke etter at han avslørte at datteren kom dødfødt til verden. Barlow og kona Dawn var naturlig nok fra seg av sorg etter å ha mistet deres fjerde barn.

- Dawn og jeg er knust over å fortelle at vi har mistet vår baby. Poppy Barlow var dødfødt da hun kom til verden 4. august i London, skrev artisten i en uttalelse.

Den tragiske nyheten til tross: Barlow tok den modige avgjørelsen og opptrådte med Take That foran et ellevilt publikum på OL-stadionen i Englands hovedstad.

Take That fremførte sangen «Rule the world», og nettstedet Daily Mail skriver at Barlow skal ha gjort jobben på scenen bra.

Tidligere på dagen skal stjernen imidlertid ikke ha klart å holde masken da gruppen øvde til den store kvelden. Med blikket i bakken klarte Barlow så vidt å presse frem et smil.

I kommentarfeltet til den britiske avisen mottar Barlow svært mye ros og skryt etter fremføringen. Tidligere takket han også for den overveldende støtten han og kona hadde fått etter fødselen.

Paret er fra før foreldre til Daniel (11), Emily (9) og Daisy (3).

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi har mistet babyen vår

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer