Skjulte smerter i 20 år

Dansedommer Tor Fløysvik fryktet operasjon.

<strong>HEMMELIG SYKDOM:</strong> Tor Fløysvik var redd for å opereres og fortalte ikke legen om smertene. Foto: Stella Pictures
HEMMELIG SYKDOM: Tor Fløysvik var redd for å opereres og fortalte ikke legen om smertene. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tor Fløysvik (62) har etter hvert blitt et kjent ansikt etter å ha dømt kjendisers danseferdigheter på TV2 siden 2006.

Privat har «Skal vi danse»-profilen gjennomgått noen tøffe måneder etter at han endelig gikk til legen med smertene sine etter å ha skjult det i hele 20 år.

- Det føltes som om buken min begynte å gå i oppløsning. Det startet med brokk. Jeg hadde gått med lyskebrokk på begge sider i 20 år, og burde gått til legen for lenge siden. Plutselig fikk jeg store smerter under en jakttur på fjellet og skjønte at jeg måtte gjøre noe fort, sier Fløysvik til VG.

62-åringen oppsøkte ikke lege fordi han fryktet en operasjon, men tilslutt ble smertene så ille at han ikke lenger hadde noe valg.

Fløysvik nevnte operasjonene på Facebook i desember, men ville ikke si hva de gjaldt.

- Jeg ønsket ro og privatliv. Men nå synes jeg det er greit å si det som det er, for å unngå spekulasjoner. Og så kan det være greit å minne andre på at det ikke er lurt å gå med plager så lenge før man gjør noe med det, sier han til avisen.


I høst fortsetter Fløysvik og de andre som dommere i «Skal vi danse».
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg måtte leve med en ekstra person i hodet   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer