SKILT I SKJUL: I mars tok det 24 år lange ekteskapet mellom skuespiller og TV-stjerne Lisa Whelchel og ektemannen Steve Cauble slutt. Først nå, et halvt år senere, avslører hun bruddet.  Foto: All Over Press
SKILT I SKJUL: I mars tok det 24 år lange ekteskapet mellom skuespiller og TV-stjerne Lisa Whelchel og ektemannen Steve Cauble slutt. Først nå, et halvt år senere, avslører hun bruddet. Foto: All Over PressVis mer

Skjulte skilsmissen i et halvt år

Skuespiller Lisa Whelchel har skilt seg etter 24 års ekteskap.

SEOGHØR.NO: Reiste fra smerten! Bare ti dager etter at skilsmissen var et faktum, reiste skuespiller Lisa Whelchel (49) til Filippinene for å konkurrere i realityserien «Survivor».

- Skilsmissen var endelig 1. mars, og jeg reiste for å bli med på «Survivor» den 10. mars. Å reise bort var nyttig for meg, det avledet oppmerksomheten min slik at jeg ikke bare dvelte ved tapet, avslører hun overfor People.

Whelchel, som var gift med Steve Cauble (61) i 24 år, er kjent fra serier som «The Love Boat» og «The Facts of Life».

- Jeg trodde aldri det ville skje meg. Det var vondt å innse at det ikke ville ordne seg, sier hun åpenhjertig.

Etter at komiserien «The Facts of Life» gikk av lufta i 1988 har hun blant annet gjestet det kristne talkshowet «The 700 Club» en rekke ganger. Hun og Cauble har tre voksne barn, og de så alle «Survivor»-premieren sammen - på tross av skilsmissen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bikinien ble litt for liten...