Skjulte skade under fotsid kjole

Skistjernens gallakjole skjule kneskaden på Idrettsgallaen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tiril Sjåstad Christiansen (18) er en av Norges mest lovende twin tip-kjørere, men skadet nylig kneet under en treningsleir i USA. Skitalentet hadde røket korsbånd i venstre kne. På Idrettsgallaen lørdag kveld var Christiansen i godt humør og forsikret at hun er på bedringens vei.

- Det går veldig bra. Kneet føles bedre og bedre og jeg føler meg bra, sier Tiril til Seoghør.no.

18-åringen måtte gå med en brace på kneet, men hadde løst problemet med en fotsid kjole. I en lang rosa kreasjon var Tiril blant de aller flotteste idrettsjentene under prisutdelingen.

- Jeg har prøvd å skjule det verste. Jeg må dessverre jukse litt. Er ikke klar for høye hæler ennå. Snittet var på feil side, og jeg har en brace under kjolen.

At den sporty 18-åringen tar på seg finstasen hører til sjeldenhetene og hun husker ikke sist hun gikk i kjole.

-  Jeg går kanskje i kjole én gang hvert fjerde år. Jeg husker ikke sist gang, men det er gøy å stasje seg opp en gang i blant.

Tiril var nominert i kategorien «årets gjennombrudd», men prisen gikk til Johannes Thingnes Bø. Hun er også nominert til «årets navn».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer