Skjulte skade under fotsid kjole

Skistjernens gallakjole skjule kneskaden på Idrettsgallaen.

SEOGHØR.NO: Tiril Sjåstad Christiansen (18) er en av Norges mest lovende twin tip-kjørere, men skadet nylig kneet under en treningsleir i USA. Skitalentet hadde røket korsbånd i venstre kne. På Idrettsgallaen lørdag kveld var Christiansen i godt humør og forsikret at hun er på bedringens vei.

- Det går veldig bra. Kneet føles bedre og bedre og jeg føler meg bra, sier Tiril til Seoghør.no.

SKJULTE SKADEN: Den lange rosa kjolen skjulte Tiril Sjåstad Christiansens skadede kne. Twin tip-stjernen var usikker på hvilket merke kjolen var, og hadde fått hjelp av sin stylist.  Foto: FameFlynet Norway
SKJULTE SKADEN: Den lange rosa kjolen skjulte Tiril Sjåstad Christiansens skadede kne. Twin tip-stjernen var usikker på hvilket merke kjolen var, og hadde fått hjelp av sin stylist. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

18-åringen måtte gå med en brace på kneet, men hadde løst problemet med en fotsid kjole. I en lang rosa kreasjon var Tiril blant de aller flotteste idrettsjentene under prisutdelingen.

- Jeg har prøvd å skjule det verste. Jeg må dessverre jukse litt. Er ikke klar for høye hæler ennå. Snittet var på feil side, og jeg har en brace under kjolen.

At den sporty 18-åringen tar på seg finstasen hører til sjeldenhetene og hun husker ikke sist hun gikk i kjole.

-  Jeg går kanskje i kjole én gang hvert fjerde år. Jeg husker ikke sist gang, men det er gøy å stasje seg opp en gang i blant.

Tiril var nominert i kategorien «årets gjennombrudd», men prisen gikk til Johannes Thingnes Bø. Hun er også nominert til «årets navn».

LES OGSÅ: Carlsen løp forbi pressen