Skjulte sitt hemmelige forhold for deltagerne

- De fleste føler nok at vi jukset litt, sier «Den siste viking»-deltagerne Håkon og Anne.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Atten nordmenn kjemper om å bli den siste viking i TvNorges nye realitysatsning der deltagerne blir sendt tusen år tilbake i tid for å teste om de er like tøffe som sine forfedre. 

Deltagerne måtte kjempe mot naturen i en spesialbygget vikinglandsby, men det var også viktig å spille sine kort riktig i forhold til de andre deltagerne.

- Jeg håper å fremstå som en «fair player», men jeg brukte selvfølgelig de triksene jeg hadde. Jeg var der for å vinne, sier Håkon Frahm Stokka.

Hemmelig forhold

Allerede i første episode kommer det frem at 25-åringen fra Sandes fører de andre deltagerne bak lyset. Han hadde nemlig et godt forhold til en annen deltager - Stavanger-jenta Anne Bjørnevoll (21).

- Jeg og Anne var «friends with benefits» før programmer begynte, sier Håkon som i serien holder forholdet skjult fra de andre.

LURTE DE ANDRE: Håkon Frahm Stokka og Anne Bjørnevoll hadde en hemmelig allianse og avslørte ikke for de andre deltagerne at de kjente hverandre godt fra før.
LURTE DE ANDRE: Håkon Frahm Stokka og Anne Bjørnevoll hadde en hemmelig allianse og avslørte ikke for de andre deltagerne at de kjente hverandre godt fra før. Vis mer

- De fleste vet ikke at Anne og jeg kjenner hverandre og de føler nok at vi jukset litt.

Stokka bryr seg ikke om de andres meninger og var fast bestemt på å gjøre alt for å stikke av med seieren.

- Strategien min var å bli likt av så mange som mulig, komme helt til slutt og reise hjem med premieren. Hvis de andre deltagerne  synes jeg jukset så er det deres problem. Det var et spill og vi skulle vinne.

TILBAKE TIL VIKINGTIDEN: Deltagerne i «Den siste viking» levde slik som nordmenn gjorde for 1000 år siden.  Foto: TvNorge
TILBAKE TIL VIKINGTIDEN: Deltagerne i «Den siste viking» levde slik som nordmenn gjorde for 1000 år siden. Foto: TvNorge Vis mer

Ikke sjalu

Også Anne ville gjøre alt for å unngå å bli stemt ut.

- Vi holdt ting hemmelig for å stå sterkt sammen som et par uten at de andre skulle forstå det.

- Hva slags forhold har dere i dag?

- Jeg og Håkon har et godt forhold. Alt er helt perfekt, sier Anne.

Jakten på godvilje blant de andre deltagerne fikk også Håkon til å kysse Hilde Beate Bergdahl (25), men Anne avviser at det oppstod sjalusi i vikingleiren.

- Nei, ikke fra min side i hvert fall. Jeg ble litt irritert innimellom når han dro strikken langt, men det gikk stort sett greit.

Se «Den siste viking» på TvNorge mandag og onsdag kl. 20.30.

LES OGSÅ: Fikk ikke jobb etter «Varg Veum»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer