Skjulte seg i heldekkende gummidrakt

Lady Gaga var ikke til å kjenne igjen på platelansering.

SEOGHØR.NO: Lady Gaga (27) er kjendisverdenens største kamelon og kommer alltid opp med nye, sprøe antrekk. Da hun i helgen lanserte sitt nye album Artpop var det selvsagt iført et merkelig kostyme.

UGJENKJENNELIG: Det var Lady Gaga som skjulte seg under den heldekkende hvite drakten. Superstjernen lanserte denne uken sitt nye album Artpop.  Foto: Derek Storm / Splash News/ All Over Press
UGJENKJENNELIG: Det var Lady Gaga som skjulte seg under den heldekkende hvite drakten. Superstjernen lanserte denne uken sitt nye album Artpop. Foto: Derek Storm / Splash News/ All Over Press Vis mer

Gaga inviterte til en eksklusiv intimkonsert i New York og var iført en heldekkende hvit gummidrakt med en spiss sort hatt på hodet. Det skal mye til for at Gaga overrasker, men hadde virkelig toppet seg selv denne kvelden.

Som om ikke dette var nok skiftet hun til «verdens første flyvende kjole» som bokstavlig talt tok 27-åringen til nye høyder.

Den heldekkende drakten står i sterk kontrast til opptredenen i London i forrige måned der artisten kastet alle klærne på scenen. Og på Youtube Music Awards i begynnelsen av november dukket Gaga opp med løstenner og uten bukse. I september hadde Gaga på seg en kjole som blåste såpebobler. Kort tid senere så hun ut som et spøkelse med hvit ansiktssminke, hvit kjole og filler i håret.

LES OGSÅ: - Jeg røykte 15 joints hver eneste dag