<strong>UGJENKJENNELIG:</strong> Kim Kardashian overrasket fans ved å publisere dette bildet på Twitter. Stjernen benyttet anledningen da hun var i Dubai til å prøvde det heldekkende plagget.  Foto: Kim Kardashian/Twitter
UGJENKJENNELIG: Kim Kardashian overrasket fans ved å publisere dette bildet på Twitter. Stjernen benyttet anledningen da hun var i Dubai til å prøvde det heldekkende plagget. Foto: Kim Kardashian/Twitter Vis mer

Skjulte seg i burka

Kim Kardashian var nesten ikke til å kjenne igjen på shopping i Dubai.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kim Kardashian (30) er kjent som en av verdens mest sexy reality-stjerner og viser ofte frem formene i dypt utringede kjoler og små bikinier. Nylig besøkte hun Dubai og var nesten ikke til å kjenne igjen da hun iførte seg en heldekkende burka.

- Dette er faktisk meg!, skriver stjernen på Twitter.

Kim dro til Dubai denne uken sammen med moren Kris (55). Under besøket dro mor og datter innom en klesbutikk som selger de tradisjonelle plaggene. Her prøvde de ulike burkaer og tok bilder av hverandre.

Kim trivdes godt i Dubai og delte sin begeistring på Twitter.

- Jeg har det fantastisk her! Jeg har kjøpt tradisjonelle suvenirer til familien som de vil elske.

30-åringen ble kjent gjennom programmet «Keeping up with the Kardashians», og hadde mange fans også i Dubai. Kim og Kris ble fotfulgt av flere livvakter og ble møtt av jublende fans overalt. Særlig de arabiske kvinnene fascinerte 30-åringen.

- Kvinnene i Dubai er så vakre! Arabiske kvinner er sterke og vennlige, skriver Kim på Twitter. Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Her er hemmeligheten hun ikke kan holde på  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer