Skjulte seg etter bråk med fotografene

Alec Baldwin hater pressen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mange stjerner prøver å skjule seg for paparazzi-fotografene, og noen har mer originale metoder enn andre. Alec Baldwin (54) prøvde desperat å skjule seg på gaten i New York onsdag formiddag.

Skuespilleren gjemte seg bak en dress på en kleshenger da han så flere fotografer komme mot seg. Samme dag brukte han også et laken for å skjule ansiktet.

Baldwin liker ikke å snakke med pressen, og skal samme dag ha slått ned en fotograf. Da han og konen Hilaria Thomas (28) hadde hentet ekteskapsavtalen ble Alec rasende da en fotograf ville ta et bilde.

- Han kom etter meg. Dyttet meg og slo meg en gang hardt i ansiktet, sier Marcus Santos som jobber for New York Daily News ifølge Daily Mail. 

54-åringen nekter for at han skadet noen.

«En fotograf slo meg nesten i ansiktet med kameraet sitt. Det er trist med tabloidpressen. De prøver å provosere frem en hendelse, og når det ikke fungerer sier de at du gjorde det uansett», skrev Baldwin på Twitter.

«The Cooler»-stjernen er kjent for sitt hissige temperament. Det skapte overskrifter da han i 2007 skjelte ut sin 11 år gamle datter Ireland og kalte henne «en uhøflig, tankeløs liten gris» i et berømt telefonopptak. I fjor ble Baldwin kastet ut av et fly da han skal ha blitt voldelig da en  flyvertinne ba ham skru av iPaden sin.
 
Andre kjendiser som Justin Bieber og Russell Brand har også angrepet fotografer.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skuespillerinne dømt til å holde seg unna  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer