Skjulte rynkene på filmpremiere

Madonna gjemte hendene med hansker.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Madonna (53) er kjent som en av verdens største popstjerner, men har de siste årene stadig interessert seg mer for film. Nylig skapte hun furore på premieren på sin nye film «W.E.» i London.

«Material Girl»-stjernen ankom premieren i en sort kjole fra Jean Paul Gaultier med matchende blondekappe fra Dolce & Gabbana og røde skinnhansker.

Madonna har hatt flere skjønnhetsoperasjoner tidligere, og britiske medier spekulerer nå i om hun bruker hansker for å skjule sine rynkete hender. Avisen Daily Mail tror popstjernen er desperat etter å skjule alle aldringstegn.

«Den siste tiden har hun gått latterlig langt for å forsikre seg om at hendene hennes ikke synes. Og det er kanskje ikke så rart? Tidligere glimt av hendene har avslørt at de ikke matcher hennes unge, rynkefrie ansikt»

Madonna regisserte nylig «W.E.», en film om forholdet mellom engelske kong Edvard VIII og amerikanske Wallis Simpson. Filmen har fått dårlig mottakelse, men det stoppet ikke superstjernen fra å stråle på den røde løperen under premieren i London onsdag kveld.  

Tidligere samme dag promoterte «Ray of light»-stjernen filmen på et pressemøte, og hadde også da dekket til hendene med skinnhansker fra Chanel.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Madonna bedratt av sin egen stab  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer