NØLTE MED Å SI I FRA TIL FORELDRENE: - Jeg sa ikke noe til foreldrene mine før de første glamour-bildene av meg skulle komme i blader, men de har aldri blitt sure for noe jeg har gjort, sier Kathrine Pehrsson til Seher.no Foto: Anders Myhren, Seher.no
NØLTE MED Å SI I FRA TIL FORELDRENE: - Jeg sa ikke noe til foreldrene mine før de første glamour-bildene av meg skulle komme i blader, men de har aldri blitt sure for noe jeg har gjort, sier Kathrine Pehrsson til Seher.no Foto: Anders Myhren, Seher.noVis mer

Skjulte nakenbilder for foreldrene

- Dette er nok det sprøeste jeg har gjort, sier Robinson-Kathrine.

Se videointervju med Kathrine Pehrsson nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Glamourmodellen Kathrine Pehrsson har fått mye oppmerksomhet i årets utgave av "Robinson-ekspedisjonen", men allerede før hun takket ja til å reise til Malaysia, skapte 25-åringen overskrifter ved å kaste klærne foran Slottet i Oslo.

En tidlig søndagsmorgen i juni 2008 stilte nemlig Kathrine seg opp i bare støvler foran boligen til Kong Harald og dronning Sonja.

Samme morgen gjentok hun også stuntet på Aker Brygge, men det er minnet fra den kongelige eiendommen, som hun husker best.

- Det er nok noe av det sprøeste jeg har gjort. Det var en fotograf jeg som jeg har sansen for, som hadde en ide om at han ville ta et pent bilde foran Slottet. Det var nøye planlegging hvordan vi skulle gjøre.

Pehrsson hevder hun ikke rakk å tenke så mye da hun stod foran Slottet.

- Jeg så på det som et kunstoppdrag og vi ble fort ferdig. Et knips så var det gjort. Jeg tror ikke vi ble sett av noen, fordi vi gjorde det mens gardistene byttet vakt. Jeg tviler vel også på at noen inne på Slottet så noe, ler hun.

Etter naken-stuntet, har Pehrsson blitt en ettertraktet glamourmodell, og prydet forsider i blader som Vi Menn og FHM i tillegg til å ha tatt prøvebilder for Playboy.

Men Kathrine - som nylig flyttet sammen med OL-gullvinner Hans Petter Buraas - innrømmer at hun nølte før hun fortalte sine foreldre om sitt karrierevalg.

- Jeg sa vel ikke så mye før jeg gjorde det, he he. Jeg sa det til de på forhånd før det kom ut i blader og sånn. Men de har aldri vært sure for ting jeg har gjort. De har bare spurt om jeg har tenkt nøye gjennom det. De vet hva jeg står for uansett, sier hun til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Nå går alt til helvete


Se videointervju med Kathrine Pehrsson nederst i artikkelen!

[obj:media:8188]