Skjulte magen etter babyryktene

Jennifer Aniston vil stoppe ryktene om at hun venter barn.

SEOGHØR.NO: Ryktene har haglet rundt Jennifer Aniston (44) etter at en liten kul på magen var synlig under premieren på «We're the Millers» i Los Angeles i begynnelsen av august. 

Flere trodde at «Friends»-stjernen endelig ventet barn med forloveden Justin Theroux og spekulasjonen ble så overveldende at hun så seg nødt til å avkrefte at hun er gravid. 

Mandag gjestet Aniston «The Kyle and Jackie O Show» i Australia, og der snakket hun ut om spekulasjonene.

- Jeg har lagt på meg litt, sa stjernen ifølge Daily Mail.

Onsdag hadde filmen premiere i London og Jennifer gikk ikke i den samme kjolefellen to ganger. Aniston stilte i en romsligere kjole i England og var søt i en blomstrete kort kjole, som viste hennes slanke ben og skjulte magen. Hun var også mer enn villig til å vise frem den enorme forlovelsesringen hun har fått av Theroux. 

Det er ennå usikkert når bryllupet finner sted, og om paret vil stifte familie. Amerikanske medier melder at Aniston ønsker seg barn og går til behandling på en fruktbarhetsklinikk. 

Paret har vært kjærester i to og et halvt år, og etter at de forlovet seg i august i fjor har alle ventet på at den store dagen skal finne sted. 

Nylig svarte Aniston selv på alle spørsmålene rundt bryllupet. 

- Vi er kjempe lykkelige og forelsket, og det føles som om vi er gift allerede. Vi kommer til å gifte oss når vi finner tid, men vi har ikke noe hastverk, fortalte hun i et intervju på TV-programmet «The Talk».

44-åringen er lei av ryktene om at bryllupet er avlyst eller utsatt. 

- Bare for å klarere en ting: Bryllupet har ikke blitt kansellert eller utsatt, og det har ikke vært krangling om hvor vi skal gifte oss. Vi har ikke satt noen dato enda, forteller hun. 

Hun er også oppgitt over medier som stadig melder at hun er gravid. 

- Det føles litt som om gravidspørsmålet og spekulasjonene er litt slitt ut. Hvorfor ikke bare vente til vi faktisk får gleden av å annonsere noe? 

LES OGSÅ: Booket om flytur for å unngå Angelina