Skjulte kjæresten i ett år

Linni Meister ville holde noe av privatlivet hemmelig.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nylig kunne Se og Hør avsløre at Linni Meister (26) har funnet seg ny kjæreste. Millionærarving Olav Tvenge (28) er den heldige mannen som har kapret blondinens hjerte. 
 
- Han er en av mine beste venner og er en utrolig flott gutt, sier Linni når Seoghør.no møter henne på «Hva har du i bagasjen»-premiere onsdag kveld. 
 
Den vakre blondinen var lenge singel etter bruddet fra Bernhard Berntzen som hun har sønnen Dennis sammen med. Men selv om forholdet nylig ble avslørt, har de to vært kjærester i over ett år.

Meister er vant til å utlevere sitt privatliv på bloggen sin og i TV-seriene «Linni» og «Tigerstaden», og hun synes det var deilig og for en gang skyld kunne beholde noe av privatlivet for seg selv.  

- Det har vært helt fantastisk! Jeg skulle gjerne holdt forholdet skjult resten av livet. Folk tror man deler så mye fordi man har eget realityshow, men noen ting er deilig å holde for seg selv. Det har vært flott å holde det skjult i nesten ett år, sier hun. 

Men hemmeligheten har også vært svært vanskelig å bevare.  

- Folk tipset og ringte, men vi nektet. Vi tok det rolig i starten og ville først finne ut av det. Jeg har et barn å tenke på, og det måtte være mer enn bare flørting og dating. 


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kun én ting kan få Linni til å fjerne silikonen  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer