Lene Drange

Skjulte hemmelighet under innspilling

«Luksusfellen»-eksperten fikk noen ekstra utfordringer under opptakene.

SKJULTE GRAVIDITETEN: «Luksusfellen»-Lene fikk noen ekstra utfordringer som gravid under innspilling. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
SKJULTE GRAVIDITETEN: «Luksusfellen»-Lene fikk noen ekstra utfordringer som gravid under innspilling. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Publisert

Den 22. sesongen av «Luksusfellen» ruller nå over skjermene, og der får man et gjensyn med Lene Drange (30) som bidrar til å rydde opp i økonomiske kriser.

I onsdagens episode får man blant annet se henne hjelpe Camilla og Kent, et ektepar som prøver hardt å få barn - og har kjøpt prøverørsbehandling på kreditt.

Det som imidlertid ikke kommer frem i episoden er at Drange selv er gravid på dette tidspunktet.

- Jeg var jo gravid under innspillingen av episoden, noe som var litt rart. De jobbet veldig hardt for å få til å få barn, mens jeg forsøkte å skjule magen under klær og ved hjelp av kameravinkler, røper hun til Se og Hør.

SKJULTE MAGEN: Løse klær og kameravinkler hjalp Lene Drange å skjule magen. Her med kollega Magne Gundersen. Foto: Skjermdump / TV3
SKJULTE MAGEN: Løse klær og kameravinkler hjalp Lene Drange å skjule magen. Her med kollega Magne Gundersen. Foto: Skjermdump / TV3 Vis mer

Kastet opp

Drange avslører at graviditeten kom ganske brått på, og at det ikke var helt planlagt. Derfor ble kontrasten ganske stor.

- Vi snakket litt om det bak kamera. Det jo utrolig sårt når du virkelig ønsker å ha barn og har prøvd en stund. Vi hadde jo ikke brukt mye penger og tid på det, så man kjenner litt ekstra på det, fortsetter hun.

Drange og samboeren fikk i februar datteren Emilie (15 md.). Det siste opptaket av «Luksusfellen»-sesongen ble tatt i desember, men under hele innspillingen skjulte hun altså magen.

- Det er jo mange grunner til det. Man føler seg kanskje ikke helt fresh. Ikke at det er så viktig, men jeg følte meg ikke alltid vel. Jeg var kvalm hele tida, og kastet opp på opptak. Men det gikk veldig fint, og det ble lagt til rette for at jeg ikke var helt i form. Vi måtte bare ta noen ekstra pauser og stå i det, sier hun lattermildt.

«LUKSUSFELLEN»: Deltaker Oliver Magnussen i «Luksusfellen» lekte storkar for noen år siden. Det må han betale for nå. Video: Viaplay Vis mer

Sparepress

Selv har hun tatt noen standpunkter når det kommer til barn og økonomi. Blant annet har hun opplevd at det er et press om å spare penger til barna fra de er små.

- Det er mange som har hengt seg opp i oppdragelse, og er veldig opptatt av å involvere barna i økonomi veldig tidlig. Men vi vil ikke føle på presset om å spare hele barnetrygden i fond. Det går fint at man setter av hvis man har råd, men småbarnsfasen er en presset økonomisk situasjon, sier hun.

- Vi bor på Oslo vest hvor det også er et jag etter den og den vesken, vognen og klærne. Men det er imponerende hvor mye man kan få tak i brukt, som nesten er helt nytt, legger hun til.

SHOPPING-SJOKK: Luksusfellen er tilbake, og i første episode blir vi vitne til et shopping-sjokk. Video: Viaplay Vis mer

Samboeren møtte Drange på Tinder for tre år siden, kunne hun fortelle VG pluss i april. Da fortalte hun at det var «Luksusfellen»-kollega Hallgeir Kvadsheim som pushet henne til å dra på date.

- Vi chattet litt frem og tilbake før vi avtalte å møtes. Men da dagen kom, holdt daten på å bli avlyst. Vi fikk vel litt kalde føtter begge to.

Date ble det likevel på oppfordring av Kvadsheim, og nå er de altså samboere og småbarnsforeldre. Hun holder imidlertid identiteten hans skjult for offentligheten.

- Min samboer ønsker ikke å være i media, han synes ikke det passer med hans jobb og ønsker og så videre. Det er egentlig ingen annen grunn enn at han ikke har lyst, og det har jeg full respekt for, sier hun til Se og Hør.

FELLES ØKONOMI: I «Luksusfellen» ble vi kjent med Andreas og Therese som gjorde det slutt for fire år siden, men som fremdeles hadde felles økonomi. Vis mer

LES OGSÅ: Måtte selge etter Flax-smell

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer