KJENDISPAR: Faith Hill og Tim McGraw er både ektefeller og kolleger - og lite visste hun at ektemannen over flere år oppfostret Tayler Zarbo (23) som sin egen sønn. Foto: Stella Pictures
KJENDISPAR: Faith Hill og Tim McGraw er både ektefeller og kolleger - og lite visste hun at ektemannen over flere år oppfostret Tayler Zarbo (23) som sin egen sønn. Foto: Stella PicturesVis mer

Skjulte «hemmelig sønn» for kona

Faith Hills ektemann fortalte aldri om gutten som i dag er 23 år.

SEOGHØR.NO: Faith Hill og ektemannen Tim McGraw (45) er to av USAs største - og rikeste - countrystjerner.

Men det er ikke før nå at nyheten om McGraws «hemmelig sønn» er avslørt. En nyhet selv ikke hans egen kone visste om.

Tim McGraw var tidligere forlovet med Kristine Donahue, som hadde sønnen Tyler Zarbo (23) fra før. Og ifølge RadarOnline hjalp countrystjernen sin daværende kjæreste med å oppfostre sønnen hennes - og etter hvert ble McGraw så knyttet til den unge gutten at han selv så på Tyler som sin egen sønn.

I et intervju med magasinet Enquirer forteller 23-åringen, som i dag er student i Florida, at han også ble nært knyttet til countrystjernen.

- Tim McGraw var som en far for meg da jeg vokste opp. Han så på meg som sønnen han aldri hadde hatt, og vi fortsatte å holde kontakten, avslører Tyler.

Men til tross for at de to fortsatt hadde sporadisk kontakt, ble ikke forholdet mellom dem slik den unge gutten hadde håpet på:

- Jeg kunne ønske han fortsatte å være som en reservepappa for meg, men dessverre var det aldri sånn det var ment å skulle være mellom oss.

LES OGSÅ: - Kroppen til Faith Hill tåler ikke å bli tynnere