Brooke Eden:

Skjulte forholdet i over tre år

Country-stjernen Brooke Eden er lei av å holde munn.

BRYTER TAUSHETEN: Brooke Eden måtte i flere år skjule kjæresten. Det har hun sluttet med. Foto: Skjermdump fra Instagram
BRYTER TAUSHETEN: Brooke Eden måtte i flere år skjule kjæresten. Det har hun sluttet med. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For mange virker det fjernt at det i dag fremdeles skal være vanskelig å komme ut av skapet og få elske den man ønsker.

Vi skal seks år tilbake i tid. Country-stjernen Brooke Eden (32) var på toppen av karrieren, og privat gikk ting også på skinner.

LYKKEN SMILER: Realityserien «Too Hot To Handle» ble fort en seersuksess på Netflix, og nå har en av de mest sentrale deltakerne store nyheter å komme med. Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

Hun hadde funnet lykken med Hilary Hoover, og følte seg lykkeligere enn noen gang. Men da hun kom ut til flere personer i bransjen, også enkelte som jobbet i teamet hennes, ble hun advart.

- Endelig

Ifølge Eden skal de ha sagt at hvis hun ønsker å beholde karrieren, må hun holde legningen og forholdet for seg selv. Og det gjorde hun, forteller hun i et større intervju med Washington Post.

I januar i år valgte hun imidlertid å legge alle kortene på bordet. Det gjorde hun til en video av seg selv og Hoover.

«Jeg har vel aldri fortalt vår historie. Jeg startet med å dele bilder av oss uten noen bildetekst. Deretter brukte jeg vage ord for å beskrive hvem hun var for meg. Endelig, for litt over ett år siden, ble jeg komfortabel nok til å fortelle dere hvem Hilary Hoover egentlig er - mitt livs kjærlighet», skrev hun da.

PÅ RØD LØPER: Brooke Eden vil ikke lenger holde privatlivet skjult. Her på CMT Music Awards i 2016. Foto: Amy Harris / REX / NTB
PÅ RØD LØPER: Brooke Eden vil ikke lenger holde privatlivet skjult. Her på CMT Music Awards i 2016. Foto: Amy Harris / REX / NTB Vis mer

I tillegg avslørte hun at de hadde skjult forholdet i tre og et halvt år, noe hun ikke anbefaler noen å gjøre. Siden har hun ikke lagt skjul på følelsene for kjæresten, men forteller nå at det er vondt å minnes det de gikk gjennom.

- IDIOTER: Jan Thomas ble opprørt - og skamfull - da han hørte historien om Edvin som ble slått ned på bussen, angivelig fordi han er homofil. Video: Dorholt / Langsem / Rydning Vis mer

- Det var aldri «Vi er homofober. Det var vi er redd for at andre personer vil være homofober, så på grunn av det bør du være stille. La oss holde det hemmelig for å beskytte deg», forteller hun.

Hun avslører også hvorfor hun omsider bestemte seg for å fortelle verden hvem hun er sammen med.

- Jeg ville ikke fortsette å leve et liv hvor jeg ikke var meg selv fullt ut. Dette handler ikke bare om meg lenger. Jeg vil hjelpe barn som bor i Alabama og som aldri har vært rundt en LHBT-person tidligere, som kan tenke at «vent, jeg er ikke alene», fortsetter hun.

- Jeg var kynisk

Den siste tiden har Eden, som nevnt, delt en rekke bilder av kjæresten og overhodet ikke lagt skjul på følelsene for henne. I forbindelse med valentinsdagen i februar, brettet ut hun ut om kjærlighetsforholdet.

«Kjærlighet. Jeg var kynisk, skeptisk ... Jeg trodde åpenbart det ikke fantes på denne måten. Men så møtte jeg deg, og det var kjærlighet med det samme», skrev hun blant annet.

Hun hyller også Hoover for å være sammen med henne som hun er.

«Livet ved din side er solskinn og lykke, og å få være jenta di er det som gjør meg mest stolt i livet. Jeg elsker deg Hilary Hoover», fortsatte hun.

SEXY SERIE: Etter suksess med realityprogrammene «The Circle» og «Love is Blind», kommer Netflix med enda et nytt kjærlighetskonsept; «Too hot to handle». Og dette virker helt sykt! Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Gruet meg til å fortelle at jeg var gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer