Skjulte forholdet i et år?

Cecilie Skogs dansepartner «avslørte» forholdet i fjor.

BENEKTET FORHOLDET: Cecilie Skog nektet for at hun hadde et forhold til Ryan Waters, da Seher.no konfronterte henne med romanseryktene i fjor.  Foto: Stella Pictures
BENEKTET FORHOLDET: Cecilie Skog nektet for at hun hadde et forhold til Ryan Waters, da Seher.no konfronterte henne med romanseryktene i fjor. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Allerede i september i fjor konfronterte Seher.no Cecilie Skog (37) med forholdet til Ryan Waters (38). Polfareren var i studio da Skog debuterte i «Skal vi danse», og samme dag la hennes dansepartner Tobias Karlsson ut et avslørende blogginnlegg.

«I dag, mellom våre treninger, gikk vi og fikk litt mat på 'Lille Persillie', sammen med Cecilies kjæreste Ryan.»

Skog benektet da at hun hadde et forhold til Waters.


-  Jeg har ikke kjæreste. Da har du nok lest en annen sin blogg, sa Cecilie til Seher.no.


Nå, et år senere, forteller Skog til bladet «Alt for damene» at hun har funnet lykken med Waters.

- Jeg har fått kjæreste igjen. Og jeg har det veldig bra. Han er høy, mørk og mystisk. Han er trygg på seg selv, og ser deg rett i øynene. Ryan har en fantastisk evne til tilstedeværelse, sier hun til kvinnebladet.


Før hun møtte Waters opplevde polfareren sitt livs verste mareritt da hun i 2008 var øyevitne til at ektemannen Rolf Bae ble tatt av isras på den afrikanske fjelltoppen K2. 18 måneder etter at Rolf Bae døde skrev Cecilie Skog og hennes nåværende kjæreste Ryan Waters internasjonal polarhistorie da de som første par krysset Antarktis ved hjelp av bare rå muskelkraft på ski.

Tidligere har man brukt ski- eller vindseil og fått proviant underveis, men Ryan og Cecilie var selvforsynte på den 1800 kilometer lange turen, som varte i 70 døgn og kostet Ryan over 13 kilo. Turen var ifølge nettsiden Travel Explorations opprinnelig Rolfs drøm – som Cecilie og Ryan til slutt oppfylte.
  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nei, jeg har ikke kjæreste  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer