Skjulte følelsene for TV-seerne

Romantikken blomstret først da kameraene var skrudd av for «Jakten»-bonden.

SENKET SKULDRENE: - Da vi fikk litt tid for oss selv, hadde vi det veldig hyggelig. Da klarte jeg å slappe av litt mer og være meg selv, sier TV-bonden Roar Husetuft. Foto: TV 2
SENKET SKULDRENE: - Da vi fikk litt tid for oss selv, hadde vi det veldig hyggelig. Da klarte jeg å slappe av litt mer og være meg selv, sier TV-bonden Roar Husetuft. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Jakten»-bonden Roar Husetuft (31) og Eirin Lohne (21) reiste til Irland etter at de fant tonen i TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten».

Til Her og Nå forteller Roar at han slet med å vise sine sanne følelser mens kameraene fulgte ham på nært hold.

- Vi hadde det veldig hyggelig, og Eirin er en kjempejente. Men jeg må ærlig innrømme at jeg har problemer med å vise mine innerste følelser foran kameraene. Jeg har aldri vært den som synes det er enklest å snakke om eller vise følelser. Derfor synes jeg det rett og slett ble litt for nært å vise følelser foran så mange på slottsferien med Eirin, sier TV-bonden til ukebladet.

Bedre gikk det derimot da kameraene var borte, avslører han.

- Jeg legger ikke skjul på at jeg synes Eirin er veldig søt, og da vi fikk litt tid for oss selv, hadde vi det veldig hyggelig. Da klarte jeg å slappe av litt mer og være meg selv. Vi både koste, klemte og hadde det veldig fint, forteller Roar Husetuft, som har bare fine ting å si om Eirin Lohne, til Her og Nå.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandag klokka 20.00. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Trosset angsten og ble med i Jakten


  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer