Skjulte fødselen i flere uker

Lørdag overrasket Alanis Morissette fansen med babynyhet på Instagram.

BLE TOBARNSMOR: Lørdag avslørte Alanis Morissette at hun og ektemannen Mario Treadway har blitt foreldre for annen gang. Her er hun avbildet med sønnen Ever Imre i et bilde fra mai.  Foto: Xposure
BLE TOBARNSMOR: Lørdag avslørte Alanis Morissette at hun og ektemannen Mario Treadway har blitt foreldre for annen gang. Her er hun avbildet med sønnen Ever Imre i et bilde fra mai. Foto: Xposure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I februar ble det kjent at sangeren Alanis Morissette (42) var gravid. Siden hørte fansen lite fra artisten, før hun lørdag avslørte at hun og ektemannen Mario Treadway (36) har blitt foreldre for annen gang.

Sangeren overrasket da alle med å dele et nydelig bilde av den nyfødte.

- Hun er her! skriver Morissette og avslører at datteren har fått det høyst uvanlige navnet Onyx Solace Morissette-Treadway.

Ifølge den samme posten så Onyx dagens lys 23. juni. Det betyr at stjernen har klart å holde nyheten hemmelig i over 2 uker - noe som er høyst uvanlig for kjendis-mødre.

Lagde gravide-video

Tidligere i år avslørte også sangeren graviditeten på en svært kreativ måte. I en animert video til en gammel låt, som i sin tid ble skrevet som en kjærlighetserklæring til ektemannen, avslørte Morissette den gledelige nyheten til fansen.

Den animerte musikkvideoen viser hvordan forholdet deres har utviklet seg gjennom årene, og helt på slutten er det nå lagt til en ny del hvor Alanis er gravid og familien på tre er på sykehuset og ser på et ultralydbilde sammen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer