Skjulte fødselen i flere uker

Lørdag overrasket Alanis Morissette fansen med babynyhet på Instagram.

BLE TOBARNSMOR: Lørdag avslørte Alanis Morissette at hun og ektemannen Mario Treadway har blitt foreldre for annen gang. Her er hun avbildet med sønnen Ever Imre i et bilde fra mai.  Foto: Xposure
BLE TOBARNSMOR: Lørdag avslørte Alanis Morissette at hun og ektemannen Mario Treadway har blitt foreldre for annen gang. Her er hun avbildet med sønnen Ever Imre i et bilde fra mai. Foto: Xposure Vis mer

SEOGHØR.NO: I februar ble det kjent at sangeren Alanis Morissette (42) var gravid. Siden hørte fansen lite fra artisten, før hun lørdag avslørte at hun og ektemannen Mario Treadway (36) har blitt foreldre for annen gang.

Sangeren overrasket da alle med å dele et nydelig bilde av den nyfødte.

- Hun er her! skriver Morissette og avslører at datteren har fått det høyst uvanlige navnet Onyx Solace Morissette-Treadway.

she's here! onyx solace morissette-treadway June 23 2016 #beyondblessed

Et bilde publisert av Alanis Morissette (@alanis)

Ifølge den samme posten så Onyx dagens lys 23. juni. Det betyr at stjernen har klart å holde nyheten hemmelig i over 2 uker - noe som er høyst uvanlig for kjendis-mødre.

Lagde gravide-video

Tidligere i år avslørte også sangeren graviditeten på en svært kreativ måte. I en animert video til en gammel låt, som i sin tid ble skrevet som en kjærlighetserklæring til ektemannen, avslørte Morissette den gledelige nyheten til fansen.

GODT GIFT: Morissette og rapperen Treadway giftet seg i mai 2010 i Los Angeles, og syv måneder senere kom sønnen Ever Imre til verden.  Foto: Broadimage
GODT GIFT: Morissette og rapperen Treadway giftet seg i mai 2010 i Los Angeles, og syv måneder senere kom sønnen Ever Imre til verden. Foto: Broadimage Vis mer

Den animerte musikkvideoen viser hvordan forholdet deres har utviklet seg gjennom årene, og helt på slutten er det nå lagt til en ny del hvor Alanis er gravid og familien på tre er på sykehuset og ser på et ultralydbilde sammen.

- Skrevet, spilt inn og produsert på seks timer den 22. mai 2010 i all hemmelighet for å overraske Souleye. Vi fikk hjelp til å fortelle historien i bilder, noe som bringer oss frem til dette søte øyeblikket. Håper denne sangen vil fortsette å gi oss stadig dypere betydninger i årene som kommer, skriver sangeren.

Morissette og rapperen Treadway giftet seg i mai 2010 i Los Angeles, og syv måneder senere kom sønnen Ever Imre (6) til verden. Tidligere var 41-åringen forlovet med Hollywood-kjekkasen Ryan Reynolds (38), men de gikk hver til sitt i 2007.

LES OGSÅ: Morissette reddet hunden fra hushjelpen