Skjulte «Farmen»-exiten for barna

- Jeg var ikke innom hjemme engang, forteller Siv Annie Bjørnvåg.

<strong>HARD KAMP:</strong> Hanne Linnesholm gikk seirende ut av tvekampen i kunnskap mot Siv Annie Bjørnvåg. Kampen var derimot jevn og hard fra start til slutt. Foto: Alex Iversen/TV 2
HARD KAMP: Hanne Linnesholm gikk seirende ut av tvekampen i kunnskap mot Siv Annie Bjørnvåg. Kampen var derimot jevn og hard fra start til slutt. Foto: Alex Iversen/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Finaleuka nærmer seg med stormskritt i TV 2-programmet «Farmen». Tidligere denne uka ble det kjent at storbonden Synne Bolstad (22) valgte Siv Annie Bjørnvåg (41) som førstekjempe i denne helgens tvekamp, lørdag ble det klart at Siv Annie valgte Hanne Linnesholm (23) som sin motstander.

Den kampen var det Hanne som gikk seirende ut av.

- Det var egentlig helt greit å ryke. Når jeg først skulle ryke ut, er det greit å tape for en blid og sprudlende jente som henne. Men sett i ettertid burde jeg nok kanskje valgt Runi (Hagelsteen Vik, journ. anm.) til andrekjempe, forteller den hjemsendte «Farmen»-deltageren til Seher.no.

Det positive i Siv Annies «Farmen»-exit var derimot at hun endelig fikk se sin ektemann Ståle igjen. Ståle Bjørnvåg (40) røk ut av programmet i starten av april. Til Seher.no avslører Siv at hjemkomsten ble svært, svært romantisk.

- Det var helt nydelig å komme hjem til Ståle! Vi hadde snakket om at når jeg kom hjem, skulle han vente med badestamp og rødvin. Og det ble det, sier hun.

Da hun ringte ektemannen for å fortelle at hun var ute av realitybobla på gården i Telemark, fikk hun bare et rungende «Nei!» i respons. Men skuffelsen la seg raskt, og innen kort tid var de to på vei til hytta for å slappe helt av sammen.

- Jeg var ikke innom hjemme engang. Barna fikk heller ikke vite at jeg ikke var mer i programmet lenger.

Siv Annie Bjørnvågs to barn, Martine (14) og Alexander (21), har hun fra et tidligere forhold. Da hun reiste hjem fra Storøy gård hadde hun vært med i TV-innspillingen i åtte og en halv av ti mulige uker.

På hytta var de helt alene i halvannen uke, noe som dermed gjorde at ingen kunne vite hvor langt hun hadde kommet i programmet. Hvis ikke hun da fortalte det selv, noe hun altså ikke gjorde.


- Barna mine visste ikke at jeg skulle ryke ut denne helgen engang, jeg sa til dem at de jo må opprettholde spenningen. Det var bare jeg og Ståle som visste at jeg hadde røket ut, forteller Siv Annie Bjørnvåg til Seher.no.

«Farmen» ser du på TV 2 mandager og torsdager klokka 20.00, samt lørdager klokka 21.40. Se Seher.nos TV-guide her.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - «Farmen» har blitt så stusselig som det kan bli  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer