Skjulte bikinikroppen i skinnjakke på stranda

LeAnn Rimes valgte et uvanlig sommerantrekk.

KLEDDE PÅ SEG: LeAnn Rimes pleier å vise frem kroppen, men på ferie i Los Angeles kombinerte hun bikinien med en skinnjakke.  Foto: FameFlynet Norway
KLEDDE PÅ SEG: LeAnn Rimes pleier å vise frem kroppen, men på ferie i Los Angeles kombinerte hun bikinien med en skinnjakke. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: LeAnn Rimes (29) kobler for tiden av fra sangkarrieren og nyter late dager sammen med ektemannen Eddie Cibrian (39) og vennene sine i Los Angeles.

Vennegjengen slappet av på en eksklusiv ferie-eiendom, der de solte seg og badet.

Rimes er svært stolt av kroppen sin og viser den frem så ofte hun får sjansen, men i Los Angeles hadde hun en skinnjakke over en liten rosa bikini.

- Dette er det mest avslappede jeg har vært på en stund. Denne innsjøen er absolutt mitt ferie sted, skrev hun på Twitter.

Tydeligvis var det svært romantisk stemning.

- Jeg sitter på enden av brygga og ser på lyn langt unna og millioner av stjerner…himmelen, skrev hun.

Mange mener 29-åringen er for tynn, men selv synes LeAnn at hun har funnet drømmekroppen.

- Jeg har aldri vært så fornøyd med meg selv. Jeg er frisk og tar godt vare på kroppen min. Jeg har blitt slankere og mindre formfull, sier hun til magasinet Star.

Rimes ble berømt allerede som 13-åring og er lei av at alle har en mening om kroppen hennes.

- Folk er vant til å se meg med valpefett, men jeg er ikke liten lenger. Alle har sett når jeg har mistet eller lagt på meg to til fem kilo. Nå som jeg har blitt en voksen kvinne er kroppen min naturlig forandret.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun jobber i høyhælte sko  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer