<strong>GRAVID:</strong> Felicity Jones dukket i går opp på filmpremiere med skuespillerkollega Eddie Redmayne. Kort tid etterpå ble det kjent at hun venter barn med ektemannen Charles Guard . Foto: NTB Scanpix
GRAVID: Felicity Jones dukket i går opp på filmpremiere med skuespillerkollega Eddie Redmayne. Kort tid etterpå ble det kjent at hun venter barn med ektemannen Charles Guard . Foto: NTB Scanpix Vis mer

Felicity Jones er gravid:

Skjulte babynyhet på rød løper

«Inferno»-skuespilleren og ektemannen blir foreldre.

Publisert

Skuespiller Felicity Jones (36) giftet seg med ektemannen Charles Guard (43) i et privat og elegant bryllup i slutten av juni i 2018, tre år etter at paret begynte å date.

Nå venter paret sitt første barn. Det bekrefter blant andre Us Weekly og E! News. Skuespillerens talsperson har også bekreftet graviditeten overfor People, men paret har foreløpig ikke kommet med noen personlig uttalelse.

Lurte «alle»

Detaljene rundt graviditeten er dermed knappe, og det er uvisst hvor langt på vei Jones er.

Det som derimot er sikkert, er at hun har holdt den voksende gravidmagen - og graviditeten - skjult gjennom flere offentlige opptredener den siste tiden.

Senest i går dukket «Inferno»-stjernen opp i en helsvart kjole sammen med skuespillerkollega Eddie Redmayne (37) på premieren av deres nye film «The Aeronauts» i New York. Ifølge E! News var det først etter at opptredenen var gjennomført at gravidnyheten ble avslørt.

Artikkelen fortsetter under bildene.

<strong>PREMIERE:</strong> Felicity Jones og Eddie Redmayne på premieren av «The Aeronauts» onsdag kveld. Foto: NTB Scanpix
PREMIERE: Felicity Jones og Eddie Redmayne på premieren av «The Aeronauts» onsdag kveld. Foto: NTB Scanpix Vis mer
<strong>SKJULTE MAGEN:</strong> Felicity Jones iført en løstsittende, hvit kjole utenfor «Good Morning America»-studioet tirsdag. Foto: NTB scanpix
SKJULTE MAGEN: Felicity Jones iført en løstsittende, hvit kjole utenfor «Good Morning America»-studioet tirsdag. Foto: NTB scanpix Vis mer
<strong>SMART ANTREKK:</strong> Felicity Jones iført et sort blondeantrekk med ekstra stoff foran på vei inn til «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon» i New York tirsdag kveld. Foto: NTB scanpix
SMART ANTREKK: Felicity Jones iført et sort blondeantrekk med ekstra stoff foran på vei inn til «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon» i New York tirsdag kveld. Foto: NTB scanpix Vis mer


Samtidig som at Jones nå venter sitt første barn, er filmkollegaen allerede pappa til datteren Iris Mary Redmayne (3) og sønnen Luke Richard Bagshawe (1). Barna deler han med kona Hannah Bagshawe.

Det er ikke usannsynlig at den vordende mammaen får god hjelp og tips fra de allerede erfarne foreldrene. Jones og Redmayne har nemlig kjent hverandre lenge, og «The Aeronauts» er ikke den første filmen de spiller mot hverandre i.

<strong>VENTER BARN:</strong> Felicity og ektemannen Charles venter sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Felicity og ektemannen Charles venter sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Også i filmen «The Theory of Everything» fra 2014 var de hovedrolleinnehavere. Det var også rollen i denne filmen som sikret Redmayne Oscar for beste mannlige hovedrolleinnehaver, mens Jones måtte ta til takke med å bli Oscar-nominert for sin innsats som kvinnelig hovedrolleinnehaver.

Annonserte tradisjonelt

Felicity Jones og ektemannen er svært private av seg. Her har paret godt selskap, da heller ikke Redmayne og kona er kjent for å kaste ut informasjon. Da paret giftet seg i 2014, gjorde de som Jones.

Istedenfor et storslått kjendisbryllup avholdt også de en privat seremoni med en liten gruppe venner og familie. Da de skulle kunngjøre at de var blitt foreldre for annen gang i fjor, ble heller ikke det gjort et stort nummer ut av.

Det var nemlig via en liten notis i den britiske avisen The Times at paret delte nyheten, sammen med andre nybakte foreldre:

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

«10. mars 2018 fikk Hannah (født Bagshawe) og Edward en sønn. Luke Richard Bagshawe, bror til Iris».

Da «Fantastic Beasts»-stjernen gjestet talkshowet «LIVE! With Kelly and Ryan» i forkant av fødselen, fortalte han at de ikke viste kjønnet på barnet, men at de hadde valgt ut et guttenavn.

- Det er interessant, fordi vi visste det ikke sist gang heller, og det var kun ett navn til hvert kjønn vi var enige om, sa han ifølge E! News.

Også da datteren ble født i 2016, valgte paret å kunngjøre fødselen med en notis i lørdagsutgaven av The Times.

GRAVID: Modellen Belle Lucia får hets i kommentarfeltet på Instagram etter at hun la ut et bikinibilde av seg selv, 6 måneder på vei i graviditeten. Vis mer

LES OGSÅ: Nå snakker hun om romanseryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer