Skjulte babymagen ved hjelp av hemmelig diett

Supermodellen holdt graviditeten skjult for arbeidsgiveren.

<strong>BLIR MAMMA:</strong> Alessandra Ambrosio (t.v.) lot ikke en voksende babymage hindre henne fra å delta sammen med Adriana Lima og de andre Victoria's Secret-modellene under undertøysmerkets moteshow i november. Foto: Stella Pictures
BLIR MAMMA: Alessandra Ambrosio (t.v.) lot ikke en voksende babymage hindre henne fra å delta sammen med Adriana Lima og de andre Victoria's Secret-modellene under undertøysmerkets moteshow i november. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  For tre dager siden avslørte supermodellen Alessandra Ambrosio (30) at hun er fire måneder på vei med sitt andre barn.

Det betyr at Ambrosio allerede hadde vært gravid i to måneder, da hun i november gikk på catwalken under undertøysmerket Victoria's Secrets årlige moteshow.

Den brasilianske skjønnheten sier hun bestemte seg for ikke å fortelle arbeidsgiveren om graviditeten før etter at showet var over, men isteden gikk til dramatiske skritt for å holde den voksende magen skjult.

- Jeg sa til manageren min at jeg trodde jeg ikke ville få på meg klærne, fordi jeg allerede hadde lagt på meg noen kilo. Men jeg kuttet ut alt godteri og alt som inneholdt sukker, og treneren min fikk meg til å gjøre øvelser for rygg og armer.

Alessandra og forloveden Jamie Mazur har fra før datteren Anja (3) sammen.

Fredag ble det kjent at også Ambrosios modell-kollega Lily Aldridge venter barn sammen med sin kjæreste, «Kings of Leon»-sangern Caleb Followill.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå blir hun mamma

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer