Skjulte babymagen under TV-innspilling

- Men etter hvert skjønte man at jeg hadde en bolle i ovnen, sier Lene Kongsvik Johansen.

<strong>VOKSENDE MAGE:</strong> - Det startet med at jeg var nogenlunde slank, men så ble jeg etter hvert ganske så stor, sier Lene Kongsvik Johansen om den voksende babymagen under innspillingen av «Kongsvik ungdomsskole». Foto: TVNorge
VOKSENDE MAGE: - Det startet med at jeg var nogenlunde slank, men så ble jeg etter hvert ganske så stor, sier Lene Kongsvik Johansen om den voksende babymagen under innspillingen av «Kongsvik ungdomsskole». Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Lene Kongsvik Johansen nederst i saken!

SEHER.NO: Lene Kongsvik Johansen (39) har denne våren vært å se i TVNorge-programmet «Kongsvik ungdomsskole», der hun har spilt en rekke humuristiske karakterer - både som elever og ansatte ved nevnte Kongsvik ungdomskole.

For to måneder siden fødte Lene en liten datter. Innspillingen av TV-programmet ble gjort i fjor sommer, noe som med det tilsier at hun var gravid under innspillingen.


Torsdag ble nominasjonene til årets «Gullruten» offentliggjort på Edderkoppen teater i Oslo. Der ble det klart at TVNorge-komikeren er nominert i to kategorier - i «Beste humorptogram» og som «Beste kvinnelige skuespiller». Til Seher.no forteller hun at tilbakemeldingene til serien hennes så langt har vært av den gode sorten.

- Jeg spilte jo inn serien som ganske gravid. Jeg har fødet et barn i mellomtiden, og sitter mye hjemme og ser TV. Jeg er ikke så mye ute blant folk. Men når jeg først kommer meg ut er det en god del hyggelige kommentarer i kaffebaren og på gata, sier hun til Seher.no.

Lene Kongsvik Johansen legger ikke skjul på at graviditeten gjorde innspillingen av programmet litt mer utfordrende enn det ville vært uten en «bolle i ovnen», som hun selv kaller det.

- Etter hvert prøvde vi å skjule det ettersom det ble veldig synlig. Det startet med at jeg var nogenlunde slank, men så ble jeg etter hvert ganske så stor. Vi prøvde å dekke til magen med skjerf, bagger, kameravinkler og slikt. Men det er synlig altså, enkelte ganger skjønner man at jeg har en bolle i ovnen, forteller 39-åringen.


En til tider synlig babymage til tross: Kongsvik Johansen opplevde ikke noen kroppslige ubehag under TV-innspillingen.

- Jeg var i ganske bra form. Jeg var veldig glad da vi var ferdig for da gikk det opp for meg at jeg ikke fikk galopperende bekkenløsning eller sykelig kvalme så jeg måtte legges inn. Da var jeg veldig lettet og stolt, sier hun lattermildt til Seher.no.

«Kongsvik ungdomsskole ser du på TVNorge klokka 22.00». Les Seher.nos anmeldelse av serien her!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Frigjørende å spille bimbo  

Se video med Lene Kongsvik Johansen her:
 


[obj:media:9540]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer