Skjulte babymagen på den røde løperen

Den svenske skuespilleren valgte kjole med omhu.

Publisert
Sist oppdatert
Ukens motenyheter får du 3:34 ut i Seoghør.no Weekend!

SEOGHØR.NO: For to uker siden ble det kjent at Malin Åkerman (34) venter barn med rockekjæresten Roberto Zicone. 

Da den søte blondinen i forrige uke viste seg på den røde løperen i forbindelse med Environmental Media Awards skjulte hun enhver antydning til gravidemage. 34-åringen valgte en kort, vinrød kjole fra Alexx Jae & Milk, som var innsvinget under bysten og med god plass til magen.

Se video: Her er ukens Seoghør.no Weekend TV!

Malin hadde nok med vilje holdt seg unna åletrange antrekk for ikke å vise sin voksende mage. Selv om skuespilleren ikke er langt på vei vil pressen følge svangerskapet nøye.  

Akerman og Zincone, som giftet seg i Italia i 2007, spilte tidligere i bandet The Petalstones sammen. Og den søte musikken har tydeligvis vedvart.

- Jeg vant virkelig jackpot. Roberto godtar så mye og er en god støtte, har hun tidligere uttalt om ektemannen ifølge People. 

Den ene gode nyheten avløser den andre for Malin Åkerman. Tidligere denne uken ble det også kjent at hun har klart å lande en hovedrolle i serien «Throphy Wife». Hun er også aktuell med filmene «CBGB», «The numers station» og «Stolen» med Nicolas Cage. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Nakenhet er helt naturlig  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer