Skjulte babymagen på «Babycall»-premiere

Gravide Synnøve Skarbø hadde ikke lyst til å vise fram den voksende magen.

<strong>PREMIEREKLARE:</strong> Noomi Rapace kom arm i arm med regissør Pål Sletaune og medskuespiller Kristoffer Joner da filmen «Babycall» hadde premiere denne uken. Foto: Stella Pictures
PREMIEREKLARE: Noomi Rapace kom arm i arm med regissør Pål Sletaune og medskuespiller Kristoffer Joner da filmen «Babycall» hadde premiere denne uken. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se bilder av kjendisene som var tilstede på premieren av «Babycall» nederst i saken!

SEHER.NO: I forrige uke ble det kjent at den populære programlederen Synnøve Skarbø (40) venter sitt første barn med samboeren Per-Øyvind Skaarnes (32).

– Ja, jeg venter barn, og gleder meg i hjel. Jeg er allerede fire måneder på vei, fortalte hun til Se og Hør.

Onsdag kveld denne uken var den blide sunnmøringen på premieren av den nye filmen «Babycall», men hadde ingen intensjon om å vise fram den voksende magen. Den holdt hun nemlig skjult ved hjelp av en stor beige poncho.

Den lille babyen ventes i februar neste år, og for Synnøve spiller det ingen rolle om det blir en en gutt eller jente.

- Det er 100 prosent likegyldig. Jeg er bare glad, sier den vordende moren lykkelig.

«Babycall» er en psykologisk thriller med Noomi Rapace og Kristoffer Joner i hovedrollene, og er regissert av Budbringeren-regissør Pål Sletaune.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Beviser dette at hun er gravid? 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer