Skjult spor i Nesbøs «Gjenferd»

Har du knekt Jo Nesbøs kode?

PROMOTERINGSREISE: Jo Nesbø reiser rundt i hele verden for å promotere sin siste Harry Hole-bok «Gjenferd» og filmen «Hodejegerne» med Aksel Hennie og Synnøve Macody Lund i hovedrollene. Foto: Fame Flynet
PROMOTERINGSREISE: Jo Nesbø reiser rundt i hele verden for å promotere sin siste Harry Hole-bok «Gjenferd» og filmen «Hodejegerne» med Aksel Hennie og Synnøve Macody Lund i hovedrollene. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Jo Nesbø (51) gjør gedigen suksess med bøkene om Harry Hole, og han har iløpet av de siste 12 månedene vært i 16 forskjellige land blant annet for å promotere den siste boken i rekken «Gjenferd».

Når VG møter suksessforfatteren under boksignering i Danmark, vil han ikke svare direkte på om det kommer noen nye bøker om Harry Hole.

- Det ligger ting i boken der den oppmerksomme leser vil kunne slutte seg til om det kommer flere bøker eller ikke om ham. Det ligger et skjult spor der. Det handler ikke om ting som skjer, men som ikke skjer. Det får være årets julenøtt, sier Jo Nesbø kryptisk til VG.


Har du oppdaget det skjulte sporet? Tips oss på [email protected]

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg var syk i magen av nervøsitet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer