Kourtney Kardashian og Travis Barker:

Skjult detalj i bryllupsantrekket

Kourtney Kardashian og Travis Barker giftet seg for tredje gang.

MANN OG KONE: Kourtney Kardashian og Travis Baker giftet seg i helgen. Foto: Enrico Di Virgilio / Veronesi / BackgridUK / NTB
MANN OG KONE: Kourtney Kardashian og Travis Baker giftet seg i helgen. Foto: Enrico Di Virgilio / Veronesi / BackgridUK / NTB Vis mer
Publisert

I helgen ga realitystjernen Kourtney Kardashian (43) og musikeren Travis Baker (46) hverandre sitt tredje «ja» i Italia.

I kjent Kardashian-stil er det blitt delt flere bilder av det ekstravagante bryllupet. Særlig var det en ting som fanget publikums interesse fra bildene ved alteret.

Under seremonien bar nemlig Kardashian et håndbrodert slør med flere motiver.

Bruden la selv ut et bilde på Instagram fra vielsen, hvor sløret vises tydelig, med teksten «Happily ever after». Det største blikkfanget var imidlertid motivet av jomfru Maria, som prydet en stor del av sløret. Rett under står det «Familie, lojalitet, respekt».

Se flere bilder fra bryllupsfeiringen lenger ned i saken.

PREMIERE: Den nye serien til Kardashian-familien, «The Kardashians», hadde premiere på Hulu 14. april. Video: Hulu Vis mer

Og det er ingen tilfeldighet at det var akkurat dette motivet som fikk størst plass på Kardashians slør. Ektemannen Travis Barker har nemlig en tatovering av akkurat det samme motivet - på hodet.

VIET: Her gifter stjerneparet seg i Portofino. Foto: Enrico Di Virgilio / Veronesi / BackgridUK /NTB
VIET: Her gifter stjerneparet seg i Portofino. Foto: Enrico Di Virgilio / Veronesi / BackgridUK /NTB Vis mer

Bryllupet som sto i Portofino i Italia i helgen er parets tredje bryllup.

Parets første bryllup fant sted i Las Vegas i starten av april. Den gang ble de viet, men hadde ingen ekteskapslisens, så ekteskapet var ugyldig. Tidligere denne måneden kunne imidlertid paret endelig kalle seg gift også på papiret, den gang i Santa Barbara.

«THE KARDASHIANS»: Da Kendall Jenner skulle lage mat, gjorde hun noe som har fått seerne til å reagere. Video: Disney+ / Rød Løper. Reporter: Anna Celine Hanisch. Vis mer

Det tredje bryllupet fant altså sted i helgen, og feiringen startet med et middagsselskap på Ristorante Puny fredag kveld. Det skriver People.

CASTELLO BROWN: Vielsen fant sted på idylliske Castello Brown. Foto: Cobra Team / BackgridUK / NTB
CASTELLO BROWN: Vielsen fant sted på idylliske Castello Brown. Foto: Cobra Team / BackgridUK / NTB Vis mer

Lørdagens festligheter inkluderte et besøk til klosteret San Fruttuoso for en lunsj, før gjestene på kvelden nøt middag og dans til langt ut på natten på Villa San Bartolomeo.

Søndag var det tid for selve mottakelsen, som fant sted på Castello Brown.

Både Villa San Bartolomeo og Castello Brown er en del av Dolce & Gabbana-eiendommene, som går under navnet L'Ulivetta. Både bruden og brudgommens klær var for øvrig også av Dolce & Gabbanas design.

LES OGSÅ: Vil ikke ha noen ny kjendis-mann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer