Skjuler stort arr for Paradise-seerne

- Dette er en skade jeg vil bære livet ut, sier Paradise-Madelen etter at hun ble angrepet av en hest.

ARR LIVET UT: - Jeg har vent meg til tanken på at jeg vil ha arret livet ut, sier Madelen om det synlige minnet om hesten som angrep henne, da hun kun var 12 år gammel. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
ARR LIVET UT: - Jeg har vent meg til tanken på at jeg vil ha arret livet ut, sier Madelen om det synlige minnet om hesten som angrep henne, da hun kun var 12 år gammel. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Sammen med de andre deltagerne i «Paradise Hotel» har Madelen Voreland Berås (20) opplevd mange intriger på TV3s reality-hotell i år.

Men på skulderen bærer den blide Kristiansansjenta et varig minne om at livet fort kan bli så dramatisk, at det får alle realityshow til å blekne.

Kun 12 år gammel ble Madelen nemlig uskyldig offer da en hest gikk til angrep ved å bite henne og å slenge henne opp i luften!

Fikk ferten av brunstig hoppe
Madelen- som er datter av en hestetrener og selv er en ivrig konkurranserytter på landets travbaner - husker fortsatt marerittdagen som om den var i går.

- Jeg skulle leie hesten inn fra luftegården, da han fikk ferten av en brunstig hoppe. Da ble han helt vill og plutselig bet han meg i skulderen, før han slang meg rundt som en filledukke.

- Han ga seg ikke før faren min, som heldigvis var tilstede, grep en ball og kastet den i hodet på hesten. Da slapp den meg, og jeg ble kjørt til sykehus, sier hun til Seher.no.

Arrene etter hestetennenene har ikke vært merkbare på TV-bildene fra «Paradise Hotel», men er godt synlige på nært hold.

- Jeg fikk mange spørsmål fra de andre deltakerne om arret, men tenker ikke noe på det i hverdagen. Jeg har vent meg til tanken på at dette er en skade jeg vil bære livet ut, sier hun til Seher.no.

Måtte trene opp bevegeligheten i armen
Hesteangrepet førte til at Madelen måtte bruke tid på å trene opp bevegeligheten i skulderen igjen. Men kun tilfeldigheter gjorde at skadene ikke ble mye alvorligere.

- Hadde hesten bitt lavere kunne den revet av meg armen. Og hadde den bitt meg i hodet, kunne jeg jo ha dødd. Så jeg hadde flaks, sier hun til Seher.no.

Kun fire år senere havnet Madelen igjen i en alvorlig hesteulykke, da hun gikk igjennom på hesteryggen, og med nød og neppe berget sitt egget liv.

Men hun hevder hun aldri har vurdert å legge heste-karrieren på hylla.

- Det kan jeg ikke gjøre. Hest er i blodet mitt. Allerede to dager etter at jeg hadde blitt bitt, var jeg ute og leide den samme hesten, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Paradise-Madelen gikk igjennom isen på hesteryggen