<strong>FØLER SEG NÆR MOREN:</strong> Etter at Julia Roberts mistet moren sin, har hun flere ganger opplevd å få spesielle «tegn» når hun tenker på sin avdøde mor. Foto: NTB scanpix
FØLER SEG NÆR MOREN: Etter at Julia Roberts mistet moren sin, har hun flere ganger opplevd å få spesielle «tegn» når hun tenker på sin avdøde mor. Foto: NTB scanpix Vis mer

Julia Roberts:

Skjuler sorgen med smil

Hollywood-stjernen Julia Roberts åpner seg om morens bortgang.

Publisert
Sist oppdatert

(SE OG HØR): At det er vondt å miste moren sin, vet superstjernen Julia Roberts (49) alt om. Hun mistet sin elskede mamma Betty Lou Bredemus for snart to år siden, og sorgen er fremdeles sterk.

- Jeg tenker på henne hele tiden, sier hun i et videointervju med magasinet People, mens øynene hennes fylles med tårer.

- Barna snakker så mye om henne.

Julia lettet på sløret til People etter at magasinet kåret henne til verdens vakreste kvinne - for femte gang. Julia var bare 23 år første gang hun toppet kåringen.

- Jeg er veldig smigret. Nå har jeg nok nådd toppen, sier Julia, som regner med at dette er den siste gangen hun får utmerkelsen.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>GOD STØTTE:</strong> Betty oppdro tre barn nesten helt på egenhånd, og var raskt ute med å hjelpe til da Julia ble tvillingmamma. Foto: NTB scanpix&nbsp;
GOD STØTTE: Betty oppdro tre barn nesten helt på egenhånd, og var raskt ute med å hjelpe til da Julia ble tvillingmamma. Foto: NTB scanpix  Vis mer

Enorm støtte

Offentliggjøringen kom omtrent samtidig med to-årsmarkeringen for Bettys bortgang. Julias mamma var en frisk og rask pensjonist helt til hun ble rammet av lungekreft.

To år etter at hun fikk diagnosen måtte hun gi tapt for sykdommen, 80 år gammel. Hun hadde vært en enorm støtte for datteren sin, ikke minst etter at Julia selv ble mamma til Hazel (12), Finn (12) og Henry (9).

De siste årene hun levde bodde hun hjemme hos Julia og familien, for at barna skulle skape flest mulig minner sammen med bestemor.

Betty var en rollemodell for Julia. Den tøffe kvinnen oppdro tre barn for det meste helt alene, samtidig som hun hadde en fulltidsjobb.

- Da jeg hadde tre barn under tre år, spurte jeg mamma hvordan i alle dager jeg skulle klare dette. Og istedenfor å si at jeg bare måtte ta meg sammen og stå på, sa hun: «Løsningen heter barnehage, kjære», forteller Julia til People, og legger til:

- Jeg var så glad for at hun ikke kom med de vanlige snusfornuftige formaningene om hva det vil si å være en god mor!

Saken fortsetter under bildet.

<strong>NÆRT FORHOLD:</strong> Julia tok gjerne med seg moren Betty på fest i Hollywood. Her er de sammen med Bruce Willis i 2000. Foto: NTB scanpix
NÆRT FORHOLD: Julia tok gjerne med seg moren Betty på fest i Hollywood. Her er de sammen med Bruce Willis i 2000. Foto: NTB scanpix Vis mer

Tegn fra himmelen

Betty og Julia har alltid hatt et kjærlig forhold, og Betty fikk også varm og god kontakt med barnebarna sine.

- Jeg er så heldig som har et godt forhold til moren min, sa Julia til The Mirror mens Betty fremdeles levde.

- Og nå har jeg fått et helt nytt forhold til henne gjennom datteren min, som er veldig glad i henne!

Den siste tiden har Julia følt at hun får tegn fra moren sin i himmelen.

- Jeg begynner å tenke på mamma, og i neste øyeblikk ser jeg et skilt hvor det står «Betty», sier Julia til People.

- Nylig var jeg i Afrika, og der så jeg navnet hennes to ganger mens jeg tenkte på henne.

LES OGSÅ: Brast plutselig ut i gråt på den røde løperen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer