Skjuler sin nye kjæreste

En person glimret med sitt fravær etter raseriutbruddet fra Heidi Klums eks-mann... Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter at Seal (49) og Heidi Klum (39) gjorde det slutt i januar har paret holdt mye av privatlivet for seg selv og hele tiden snakket om gjensidig respekt og kjærlighet. Fredag sprakk derimot fasaden da Seal anklaget Heidi for utroskap, etter at det ble kjent at hun er sammen med sin livvakt Martin Kristen. - Det eneste jeg ville foretrukket er vel... Jeg hadde nok ikke forventet bedre av ham, men jeg hadde foretrukket at Heidi viste litt mer klasse og i det minste hadde ventet til vi var separert før hun involverte seg med «hushjelpen» sa sangeren i videoen som nå går verden rundt.  Skjuler seg Amerikansk presse har siden nyheten om bruddet sprakk vært etter eks-paret for å få med seg den dramatiske utviklingen. En som ikke liker all oppmerksomheten er Heidis nye kjæreste. Livvakten er vanligvis alltid ved supermodellens side, men har ikke vist seg de siste dagene. Det virker som Klum skjuler Kristen til skandalen har roet seg ned.  Såret av SealMandag møtte Heidi pressen på flyplassen i New York, men nektet å svare på spørsmål om skandalen. Hun har kun uttalt seg én gang via sin talsperson. «Det er trist at Seal må ty til denne typen oppførsel og spre disse usannhetene om moren til barna hans» lyder det i uttalelsen til UsMagazine.  Forklarte seg Tirsdag så «Kiss from a rose»-stjernen seg nødt til å forklare sine egne uttalelser. - Seal vil gjøre det klart at han ikke antydet at konen hans var utro mens de var sammen, men han poengterte at deres separasjon og skilsmisse ikke er gjennomført og at de fortsatt er gift, sier sangerens pressetalsmann til TMZ. Stygg skilsmisse Heidi Klum søkte om skilsmisse fra mannen i april, og har siden funnet mye støtte og trøst hos livvakten.Seal og Heidi Klum giftet seg i Mexico i 2005. Sammen har de barna Leni (8), Henry (6), Johan (5) og Lou (2). De to har delt på å ta seg av barna siden bruddet i januar. Eksenes siste strid kan bidra ytterligere til uvennskapet mellom de to og det som ser ut som en stygg skilsmisse. I fredagens Se og Hør Weekend kan du se bilder av Heidi Klum og livvakten på badeferie! Bli fan av Seoghør.no på Facebook her Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255 Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255. LES OGSÅ: Feiret farens bursdag i bikini   

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer