MYE SAMMEN: Britney Spears har tilbragt mye tid med fotografen Adnan Ghalib de siste månedene, og har nå gått i skjul med ham og tre fotografvenner etter at hun forlot sykehuset.  Foto: All Over Press
MYE SAMMEN: Britney Spears har tilbragt mye tid med fotografen Adnan Ghalib de siste månedene, og har nå gått i skjul med ham og tre fotografvenner etter at hun forlot sykehuset. Foto: All Over PressVis mer

Skjuler seg med fotograf

- Det er som om et lam skulle vært hos ulveflokken, sier kilder etter at Britney gikk i skjul med fire paparazzifotografer.

SEHER.NO: Etter å ha forlatt sykehuset med Dr. Phil, skal Britney Spears (26) ha fått trøst og gått i skjul men fire paparazzifotografer, melder The Sun.

Paparazzifotografen Adnan Ghalib fra Birmingham, skal være mannen hun ser på som sin eneste ordentlige venn. Ifølge avisen skal Britney ha gjemt seg sammen med Ghalib og tre av hans venneri et hus i Hollywood.

- Han er min eneste venn i verden, skal hun ha uttalt.

- Britney er på kanten. Det er urovekkende og ironisk at den eneste personen hun føler hun kan stole på er en paprazzifotograf.

- Det er som om et lam skulle vært hos ulveflokken. Britney kjenner Adnan fordi han har forfulgt henne ustoppelig i flere måneder. Familien hennes er i sjokk over at en fotograf er den personen Britney vender seg til når hun trenger å komme seg bort fra rampelyset, sier kilde som står nær noen av popstjernens langvarige venner.

Lørdag ble det kjent Britney, til tross for selvmordstrusler, ble skrevet ut av kjendissykehuset Cedars Sinai i Los Angeles. Tv-psykologen Phil McGraw (57), Dr. Phil, fortalte at han hadde hentet henne. TMZ.com skrev at artisten ikke ante at Phil skulle komme, men at hennes foreldre hadde invitert ham.

- Vi var på besøk en time før jeg fulgte henne til bilen. Jeg er svært bekymret for henne, skrev Dr. Phil i en pressemelding i etterkant.

Ghalib tilbrakte også nyttårsaften sammen med Britney og hennes to sønner Sean Preston (2) og Jayden James (16 måneder), men skal ha forlatt Britney før krisen oppsto torsdag natt.

-Kanskje de eneste vennene som kommer til å behandle henne med den respekten hun fortjener er fotografene som jobber med henne 24 timer i døgnet, skal Ghalib ha uttalt til amerikansk TV, ifølge The Sun.

Los Angeles-politiet rykket ut torsdag natt etter ha fått melding om at Britney Spears nektet å overlevere barna til eks-mannen Kevin Federline (29).

Søndag kom det fram at Britney skal ha vært bevæpnet, og at det var derfor så store politistyrker ble sendt til hjemmet hennes.

Det skal ha vært hennes eksmann Kevin "K-Fed" Federline (29) som informerte politiet om at popstjernen var i besittelse av en pistol - en Beretta 92FS, skriver Ekstrabladet.dk.
Han skal ha gitt henne den i bursdagsgave mens de fremdeles var gift.

Britney skal ha oppbevart pistolen på soverommet hun forskanset seg på soverommet sammen med Jayden James og Sean Preston.

Britney ble deretter tvangsinnlagt ved Cedars Sinai i Los Angeles.

Dr. Phil skal ha overbevist "Gimme More"-artistens foreldre og venner til å delta i talkshowet hans mandag.

Men det er lite sannsynlig at hovedpersonen selv dukker opp...

- Basert på samspillet mellom Dr. Phil og Britney i morges, vil helvete fryse til is før Britney deltar i showet, sier en kilde til People.

PS! Britney siste single “Piece of me” gikk opp fra 46 til 19-plass på den engelske hitlisten etter innleggelsen.

Se video fra Britneys innleggelse her: