FILMSETT-ROMANSE: Møtet med Abbie Cornish i Stop Loss ble til en langvarig romanse. Foto: STELLA PICTURES
FILMSETT-ROMANSE: Møtet med Abbie Cornish i Stop Loss ble til en langvarig romanse. Foto: STELLA PICTURESVis mer

Skjuler seg ikke lenger

Ryan Phillippe tok med Abbie på filmpremiere.

SEHER.NO: Forholdet mellom Ryan Phillippe (33) og Abbie Cornish (25) er ikke lenger en hemmelighet. Nylig var han en stolt date på Australian in Film Breaktrough Awards, hvor hun var en av vinnerne.

De to skal ha datet helt siden de spilte sammen "Stop Loss" for et par år siden, og Cornish skal ha hatt vært en medvirkende årsak til at Ryan ble skilt fra Reese Witherspoon (32).

De siste månedene skal ryktene om deres forhold nådd nye høyder. Men tidligere har han bare ledd av beskyldningene om at Cornish var en faktor i skilsmissen.

- Jeg tror ikke en tredjepart kan velte et ekteskap. Jeg hadde problemer i mitt forhold lenge før jeg ble kjent med henne, fortalte Ryan.I samme intervju forteller han at bruddet med Reese var det verste han hadde opplevd.

Og bare to måneder tidligere innrømte Ryan at han forsøker å unngå å se på bilder i media av eks-kona med hennes kjæreste Jake Gyllenhaal (27).

Kanskje derfor han og Cornish har brukt så lang tid?

- Da navnet hennes ble ropt opp på prisutdelingen satt Ryan med armen over skuldrene hennes, og hun lente seg mot ham. De holdt hender gjennom hele prisutdelingsfesten, og klokken 10 på kvelden dro de videre til jazzkonsert, skriver People Magazine.

LES OGSÅ: - Jake er en bra kar