Skjuler seg etter bruddet

Selena Gomez nektet å snakke med pressen da hun viste seg for første gang siden bruddet med Justin Bieber.

Publisert
Sist oppdatert
Se nysingle Selena Gomez ankomme flyplassen i New York i videoen øverst i saken!

SEOGHØR.NO: Denne helgen kom nyheten om at det unge superparet Selena Gomez (20) og Justin Bieber (18) ikke lenger er sammen.   

Søte Selena viste seg for første gang siden bruddet da hun landet på JFK-flyplassen i New York lørdag. Men 20-åringen gjorde sitt beste for å gjemme seg for paparazziene, som var ivrige etter å snakke med den nysingle stjernen.

På spørsmål om hva hun syntes om at Justin var på en Broadway-forestilling med Victoria's Secret-modellen Barbara Palvin (19) tidligere denne uken, svarte hun kun med taushet: De eneste lydene som kan høres er den kontante klakkingen fra skoene hennes, og paparazzienes utrop og ivrige knipsing.

I videoklippet ovenfor virker skuespilleren og sangeren svært lei seg over bruddet. Hun ser ned, skjuler ansiktet bak sitt flotte hår og holder i de to livvaktene som danner en mur foran henne. Stjernen sier ikke ett ord og reagerer verken på pressens spørsmål eller forespørsler om fotografering.

- Mine herrer, hold avstand nå!, advarer en av mennene i arme Selenas følge, som den eneste kommentaren til media.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fikk kone i 50-årsgave  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer