<strong>SKJULER RUSPROBLEMENE FOR BARNA:</strong> Ifølge Jodie Sweetin vet døtrene Beatrix (8 mnd.) og Zoie (3) ingenting om hennes tidligere rusproblemer. Foto: All Over Press
SKJULER RUSPROBLEMENE FOR BARNA: Ifølge Jodie Sweetin vet døtrene Beatrix (8 mnd.) og Zoie (3) ingenting om hennes tidligere rusproblemer. Foto: All Over Press Vis mer

Skjuler rusproblemene for barna

- Forhåpentligvis trenger aldri barna mine å være en del av det.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere barnestjernen fra TV-serien «Under samme tak»  Jodie Sweetin (29) har de siste årene vært mer kjent for sine problemer med alkohol og rusavhengighet  enn prestasjoner foran kamera.

Nå hevder imidlertid skuespilleren at hennes to små døtre har hjulpet henne med å holde henne rusfri. Skuespilleren sier nå at hun vil fokusere på fremtiden og la sine to døtre Zoie (3) og Beatrix (8 måneder) bli kjent med henne som den personen hun er i dag.

- Mine problemer hører til fortiden. Forhåpentligvis trenger aldri barna mine å være en del av det. Jeg skulle ønske jeg aldri hadde gjort det, men det har jeg, forteller Jodie til people.com

29-åringen forteller videre at hun ikke vil sette seg ned og fortelle barna om rusproblemene.

- Jeg har vært åpen om problemene mine og dersom barna spør, vil jeg svare ærlig. Jeg kommer imidlertid ikke til å sette meg ned og fortelle om fortiden min, forteller den tidligere skuespilleren ærlig.

- Livet mitt har forandret seg veldig. En perfekt kveld for meg er å se «American idol» på TV, lese en bok og sove, forteller hun videre.

Sweetin hevder hun isteden for å feste har begynt å dra på auditioner, og ønsker å sette fokus på skuespillerkarrieren igjen.


Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Fridd til foran hele bursdagsselskapet!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer