HVA SKJULER BRITNEY?: Britney Spears skjulte leppa så godt hun kunne for fotografene, men slapp så bort hånda...  Foto: All Over Press
HVA SKJULER BRITNEY?: Britney Spears skjulte leppa så godt hun kunne for fotografene, men slapp så bort hånda... Foto: All Over PressVis mer

Skjuler nye monsterlepper

Britney nektet å vise munnen da hun forlot en medisinsk klinikk i Beverly Hills.

Se video nederst i saken!

LES OGSÅ: Britney kjørte over fotograf


SEHER.NO: Skyldes det det herpes? Sprukken leppe? Misfargede tenner?


Britney har det ikke lett om dagen. I går ble det klart at 26-åringen inntil videre mister besøksretten til barna Jayden James (1) og Sean Preston (2).


Årsaken skal ikke være kjent, men i en tidligere rettskjennelse het det at den fallerte popstjernen måtte alkohol- og narkotestes jevnlig for å få lov til å tilbringe tid med de to små sønnene.


Mye tyder på at Britney ikke tok denne advarselen særlig tungt. Nå spekuleres det nemlig i hvorvidt en slik test kan ha gitt positivt utslag.


Etter å ha mottatt den lite lystige nyheten, dro frøken Spears Ifølge Tmz.com, rett til et medisinsk senter i fasjonable Beverly Hills. Da hun forlot klinikken en stund senere, var den ene hånden hennes som limt fast foran munnen.


Fotografene klarte allikevel å ta et bilde som viser at Britneys lepper har gjennomgåtte en drastisk forvandling. For da Britney kjørte på en fotograf, måtte hun bruke begge hendene på rattet, og dermed ble hennes nye og opppumpede lepper avslørt.


På TMZ går debatten lystig, og det er få som gir uttrykk for dyp medfølelse for Britney.

- Hun burde bry seg om sønnene sine, ikke leppene, sier en ilter debattant på nettsiden.


Paradoksalt nok skjedde ulykken med fotografen like etter at Britney hadde sagt seg villig til å betale om lag 5400 kroner, eller 1000 dollar, etter at hun tidligere i høst kjørte på en bil og stakk av.

LES OGSÅ: Britney kjørte over fotograf
LES OGSÅ: Slikker Britney blod (Topp.no)

Her kjører Britney over fotograf:
Se video fra Britneys paparazzi-påkjørsel og kaoset under og etter her: