Skjuler magen etter babyryktene

Selv om hun nekter for at hun er gravid, gjør Jennifer Aniston alt hun kan for å skjule magen.

SEOGHØR.NO: Nylig slo Jennifer Aniston (47) kraftig tilbake mot amerikanske medier som hevdet at stjernen var gravid. Likevel fortsetter babyryktene, fordi Aniston ser til å gjøre alt hun kan for å skjule magen.

Når hun blir fotografert på gaten, dekker «Friends»-stjernen til midtpartiet med vesker og jakker. I tillegg går hun nå oftere i løse og ledige klær, som skjuler hennes flotte figur. Noe flere medier mener underbygger ryktene.

Rasende over «babynyhet»

I flere år har Aniston måttet tåle konstante graviderykter. Da avisen Daily Mail denne uken publiserte bikinibilder av filmstjernen på ferie på Bahamas, som de mente underbygget babyryktene, ble Jennifer rasende. Da magasinet In Touch i tillegg snakket med kilder som hevdet stjernen er gravid, fikk det begeret til å renne over.

- Hele historien er oppspinn. Hun er ikke gravid. In Touch burde skamme seg, sier talspersonen til nettstedet GossipCop.com.

BENEKTER RYKTENE: Aniston hevder hun ikke er gravid. Foto: Rex Features
BENEKTER RYKTENE: Aniston hevder hun ikke er gravid. Foto: Rex Features Vis mer

Flere medier hevdet de så en kul på Jennifers mage, noe skuespilleren stempler som kroppskritikk.

- Hun hadde bare spist en stor lunsj og følte seg trygg og avslappet på en privat eiendom, sa en av Jennifers representanter til ETOnline.

Ønsker seg barn

Det er likevel ikke så rart at ryktene florerer. Jennifer, som giftet seg med Justin Theroux (44) i fjor, har nemlig uttrykt et stort ønske om å bli mamma.

- Hvem vet om det kommer til å skje? Det er noe vi ønsker og vi prøver vårt beste, sa Jennifer i fjor ifølge nettsiden Perez Hilton.

Nylig mistet Aniston sin egen mor, Nancy Dow. Mor og datter hadde et svært anstrengt forhold, og hadde ikke sett hverandre på flere år.

ØNSKER FAMILIE: Jennifer har tidligere sagt at hun ønsker å stifte familie med Justin Theroux, som hun giftet seg med i fjor.  Foto: Rex Features
ØNSKER FAMILIE: Jennifer har tidligere sagt at hun ønsker å stifte familie med Justin Theroux, som hun giftet seg med i fjor. Foto: Rex Features Vis mer

LES OGSÅ: Jennifer Aniston mistet moren sin

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.